reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Kochana znalazłam taki artykuł, ja sama też się zastanawiam, co prawda zamówiłam już farby bez amoniaku, ale odrost to już mam pewnie na 5 cm [emoji1787][emoji85]

Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu [emoji24] A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz [emoji848]

reklama
Zazdroszczę fryzjera, ja dopiero w czerwcu 😭 A później planujesz farbować, czy odpuszczasz w ciąży? Bo właśnie się zastanawiam, jak z tym farbowaniem, tym bardziej, że ja się robię zawsze na prawie blond, czyli rozjaśniacz 🤔
No właśnie pogadam z moja panią ginekolog. Na pewno nie w pierwszym trymestrze. Później bym chciała ale to zobaczę co mi lekarz powie, zreszta dzisiaj tez mojej fryzjerki zapytam jaka farbę moglaby mi zaproponować w przyszłości ;)

Kochana znalazłam taki artykuł, ja sama też się zastanawiam, co prawda zamówiłam już farby bez amoniaku, ale odrost to już mam pewnie na 5 cm [emoji1787][emoji85]

Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby 😁

Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby 😁
Ja dzisiaj też ide.do fryzjera 😁 na ścięcie włosów i botox i teraz się zastanawiam czy w ciąży mogę 🙂

No ja mimo farbowanie odrostu też sobie sama nie zrobię, gdyż mam niesamowicie długie i nadzwyczajnie dużo włosów xd

Moja przyjaciółka jest fryzjerka i ona też pracowała w obu ciążach do końca [emoji16][emoji16]

Odnośnie moich włosów to mąż mnie przed ślubem pamiętam jeszcze pytał, czy nie zrobię się na typową żonę i absolutnie nie zetne włosów [emoji16][emoji120]

Śmiać mi się chce z tego , teraz jak ostatnio był też się do niego śmiałam że teraz to muszę się zrobić na żonę i mamę to też mówił że absolutnie, mówię, że nie będę miała pewnie czasu na taka pielęgnację włosów, to powiedział że on mi zorganizuje ten czas, że on będzie z malenstwem siedział, żebym ba spokojnie mogła zrobić swoje rytuały z włosami [emoji1787][emoji1787]
Ja sama sobie nie zrobię koloru niestety, bo nie farbuję całości, bardziej takie sombre. No nic, pogadam z fryzjerką, czy może mi coś doradzić. Ona sama ostatnio była w ciąży i pracowała do samego końca, to chyba ma jakieś nieszkodliwe farby [emoji16]

Ja juz po badaniach i w ogole...moczu to nie powinno sie pierwszego dawac do badania? W sensie ze porannego? Ja co ide tu na badania to mi dopiero na miejscu karzą robic a nie po nocy 🤷‍♀️ wynik wyjdzie miarodajny?

Jeszcze chciałabym zadać pytanie tym, które mają detektor w którym dniu dokładnie wykryłyscie bicie serduszka ?

Ja sobie obiecałam, że dziś już do niego oraz jutro nie zajrzę ! [emoji85]
Nawet mój pies dziś jak wyciągnęłam z szafki to westchnął i sobie pewnie pomyślał, że o esuuu znowu xd

Ja kupiłam dwa dni temu i znalazłam, ale ja dziś mam 10+6 😊

reklama
Do góry