L
Lebkuchen_mum
Gość
Boli nie mam ale kłucia więzadeł itp takA macie czasami lekkie ból w podbrzuszu? Zawsze jak mnie lekko zakuje to się martwię ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli nie mam ale kłucia więzadeł itp takA macie czasami lekkie ból w podbrzuszu? Zawsze jak mnie lekko zakuje to się martwię ..
My mieliśmy kota Leona, bardzo chciałam dać tak synkowi na imię, ale mąż sobie nie potrafi tego wyobrazić i za żadne skarby nie daje się przekonać A imię mi się mega podoba
Właśnie mi jedyne w tym momencie imię dla chłopca podoba się Leon, ale ostatnio byliśmy u ciotki narzeczonego i był tam kot Leon i teraz nie wiem
Dużo zwierząt ma ludzkie imiona, jeśli za bardzo Wam się nie kojarzy, to ja bym nie zwracała uwagi My go mieliśmy kupę lat, więc jednak mocno utożsamiamy z nim to imię xD
@niemandin to pracowite przedpołudnie
ja powoli kończę z praca na dziś bo i tak niewiele mam do roboty. Zaraz idę do kumpla na kawę, on sie kotem ma zająć nam na weekend. I musiałam mu nasciemniac bo on jak smok pali a nie mam zamiaru tego wdychać.
A 17 letni Mateusz właśnie wrócił z zakupów [emoji13]To przemyśle jak ma mi przynosić sniadania
Jak wstaję z łóżka/fotela zbyt gwałtownie...jak za długo łażę...jak kicham...ehhhA macie czasami lekkie ból w podbrzuszu? Zawsze jak mnie lekko zakuje to się martwię ..
Jedziemy do Krakowa na weekend rocznicowy głównie w planach ojcowski park narodowy ale zobaczymy co i jakDzisiaj miałam niespodziewany przypływ energii, ale teraz jestem padnięta jakbym 10 ogródków przekopała Coś za coś xD
Jakiś ciekawy wypad Wam się zapowiada na weekend?