reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

My mieliśmy kota Leona, bardzo chciałam dać tak synkowi na imię, ale mąż sobie nie potrafi tego wyobrazić i za żadne skarby nie daje się przekonać 😂 A imię mi się mega podoba 😍
Haha no tak to jest jak już się zakoduje i się już nie chce przestać kojarzyć. Ja mam dużo imion ludzkich, które bardziej mi się ze zwierzakami kojarzą niż z ludźmi :d

Mój kot jest imiennikiem miłościwie panującego obecnie prezydenta. No u ludzi jakoś mi tak nie bardzo a do tego kota tak pasowało, że nie było wątpliwości :D

reklama
Kobietki a macie juz wyvrane imiona dla Waszych Fasolek? U mnie jeśli bedzie dziewvzynka to na bank Aurelia. Dla syna nadal nie potrafimy sie zgodzic. Na szczescie mamy na to jeszcze gdzies 7 miesiecy 🤔 Córka prawie dwulatka ma. Na imie Liwia 😀 wiec myśle ze Liwia i Aurelia brzmialo by bosko 🥰🥰🥰
W domu jest już Mateusz i Pola ...... jak będzie dziewczynka to Kaja a chłopak Dominik

O tak, to że się zmieni jest prawdopodobne :) ja mam wypisane dość dużo imion ale mąż nie chce nawet spojrzeć, mówi że za wcześnie, za to starszak biega i wymyśla co rusz nowe haha 😁 a powiem Wam że jak byłam w pierwszej ciąży to bardzo szybko ustaliliśmy z mężem że będzie Bruno, i gdzieś w połowie ciąży czar prysł jak puścili w tv reklamę Pedigree "Mój piesek nazywa się Bruno i robi zdrową kupkę" 😂 i mąż powiedział że już mu się Bruno nie podoba bo będzie mu się zawsze kojarzyć z tą reklamą haha 😁 i trzeba było zmieniać imię :)
U nas tak było jak byłam w ciąży z córka, miała być Maja..... ale syn wrócił ze szkoły i powiedział ze w żadnym wypadku bo ma Maje w szkole i chłopcy do niej krzyczą Maja pokaz jaja 🙈
I tak oto jest Pola 😉

Ja chciałam nazwać syna Mikołaj, ale właśnie jak mam termin na mikołajki to nie chce mu tego zrobić 😆 urodziny, imieniny i mikołajki w jeden dzień, biedne dziecko 🤣

Ja z kolei jak byłam mała to mi zawsze bylo przykro, ze mam urodziny w lipcu i nie mogę przynieść cukierków do szkoły ☹

Ja chciałam nazwać syna Mikołaj, ale właśnie jak mam termin na mikołajki to nie chce mu tego zrobić 😆 urodziny, imieniny i mikołajki w jeden dzień, biedne dziecko 🤣

Ja z kolei jak byłam mała to mi zawsze bylo przykro, ze mam urodziny w lipcu i nie mogę przynieść cukierków do szkoły ☹
Powiem ci ze grudzuen jest super jesli o to chodzi 😅 ja urodziny mam 14 grudnia, dzidzia tez na wtedy termin...no ale ja uwielbialam ten miesiac bo 6 mikolaj, 14 urodziny a 23 imieniny pozniej jeszcze gwiazdka 🤣

reklama
Do góry