Nic się nie martw leż i odpoczywaj. Wczoraj i tak miałaś cięzki dzień, a migrena to na prawde paskudztwo...Boże dziewczyny wy cos zrobiłyście a ja leżę jak Kłoda w łóżku z migrena wszystko robi za mnie Mąż a mi głupio bo ja bardzo lubię dbać o dom i w ogóle ale dzisaj ledwo się nawet wykąpałam ☹
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
To jeszcze w sumie kawał czasu do wizyty... No nic trzeba być dobrej myśli
Współczuję i łączę się w bóluJa tez nic nie zrobiłam , nawet się nie wykapalam bo od rana kroplówki kapią , jak się skończą to może podniosę się do łazienki ...
Asia Kasia
Z migrena zmagam się od 10 lat niestetyNic się nie martw leż i odpoczywaj. Wczoraj i tak miałaś cięzki dzień, a migrena to na prawde paskudztwo...
Strasznie Ci współczuje. Ból głowy to naprawdę cos okropnego. Jak mnie dopada kładę się w sypialni, zaciągam rolety i leże w ciszy (+środki p/bólowe). Dobrze, że masz dziś męża w domu i zajmuje się córeczkąZ migrena zmagam się od 10 lat niestety
Super przepiękne zdjęcie A w którym tyg jesteś?Od rana czułam się fatalnie i miałam takie przeczucie ze dzieje się coś niedobrego... spanikowałam i pojechałam do ginekologa. Jestem już po badaniu. Fasolka cała i zdrowa serduszko 180. Wrzucam moje 2,5cm szczęścia
Ja do tej 16:30 dziś chyba jajo zniosę...
Według OM powinien być 11 ale okazuje się ze owulacja spóźniła mi się dwa tygodnie wiec jestem 9+2Super przepiękne zdjęcie A w którym tyg jesteś?
Ja do tej 16:30 dziś chyba jajo zniosę...
PannaAdrianna
Jejku! Ale jesteśmy produktywne... musiałam sporo nadrobić od rana
@Poli90 i @Oliwia97🌼 cudowne wieści!! cieszę się, że wszystko u Was w porządku i dzidziulki zdrowo rosną
@Rumiankowa świetna poducha też sobie taką zapodam! a co!
@sandra_91 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, ja też idę prywatnie na 15.45 bo świruję lekko pawiana
@Asia Kasia dziewczyno, weź nie świruj! odpoczywaj jak najwięcej, jeszcze się narobisz
@EvilDesiree wykorzystujesz? nie, myślę że wychowujesz chłopaków wrażliwych na potrzeby innych
@Ata_1995 dzidziulek pomachał, czy mi się wydaje?
Ja dzisiaj na dyżurze w pracy, choć przyszłam później (miałam być od 10-15) bo na 11 miałam szczegółowe badania tego tsh (ft3 i ft4) - czekam na wyniki.
O 15.45 prywatna wizyta, mam nadzieję, że się uspokoję. Jak wrócę do domu to detektor tętna powinien już być w paczkomacie, zobaczymy czy cokolwiek uda mi się wieczorem odsłuchać.
Dzisiaj zadzwoniłam też do przychodni u siebie, zapisałam się na wizytę na poniedziałek w ramach NFZ ale cienko to widzę, gościu (jedyny gin w przychodni) ma tak słabe opinie - szczególnie przy ciężarnych - że nie wróżę nam przyszłości... zobaczymy, a nóż się nawrócił i akurat mi przypadnie do gustu... who knows
Ściskam Was wszystkie serdecznie, do potem
@Poli90 i @Oliwia97🌼 cudowne wieści!! cieszę się, że wszystko u Was w porządku i dzidziulki zdrowo rosną
@Rumiankowa świetna poducha też sobie taką zapodam! a co!
@sandra_91 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, ja też idę prywatnie na 15.45 bo świruję lekko pawiana
@Asia Kasia dziewczyno, weź nie świruj! odpoczywaj jak najwięcej, jeszcze się narobisz
@EvilDesiree wykorzystujesz? nie, myślę że wychowujesz chłopaków wrażliwych na potrzeby innych
@Ata_1995 dzidziulek pomachał, czy mi się wydaje?
Ja dzisiaj na dyżurze w pracy, choć przyszłam później (miałam być od 10-15) bo na 11 miałam szczegółowe badania tego tsh (ft3 i ft4) - czekam na wyniki.
O 15.45 prywatna wizyta, mam nadzieję, że się uspokoję. Jak wrócę do domu to detektor tętna powinien już być w paczkomacie, zobaczymy czy cokolwiek uda mi się wieczorem odsłuchać.
Dzisiaj zadzwoniłam też do przychodni u siebie, zapisałam się na wizytę na poniedziałek w ramach NFZ ale cienko to widzę, gościu (jedyny gin w przychodni) ma tak słabe opinie - szczególnie przy ciężarnych - że nie wróżę nam przyszłości... zobaczymy, a nóż się nawrócił i akurat mi przypadnie do gustu... who knows
Ściskam Was wszystkie serdecznie, do potem
@PannaAdrianna będzie dobrze Kciuki zaciśnięte
reklama
Polecam Ojcowski Park narodowy szczególnie w MajuJedziemy do Krakowa na weekend rocznicowy głównie w planach ojcowski park narodowy ale zobaczymy co i jak
Mnie dzisiaj albo jutro po południu tez czekają solidne porządki. Ale będę się tym martwić później