Ja dzisiaj też mam wizytę i już mega doczekać się nie mogę oby były same dobre wiadomości15:30 randewu z położna w celu założenia karty ciąży, potem zmiana placówki i o 16:30 miting z ginekologiem
reklama
To trzymamy kciuki za bezstresową wizytę ja dopiero w poniedziałek już się doczekać nie mogęJa dzisiaj też mam wizytę i już mega doczekać się nie mogę oby były same dobre wiadomości
Karanga
Fanka BB :)
DziękiTo trzymamy kciuki za bezstresową wizytę ja dopiero w poniedziałek już się doczekać nie mogę
Współczuje mdłości, też mam ten sam problem od samego początku po ciąży też będzie siano, bo już martwisz się za 2Dzieki pewnie jak przejdą mi mdłości to zacznie się niepokój czy wszystko jest dobrze.... No siano w głowie poprostu w tej ciąży
Alakeuchel
Początkująca w BB
Hej, a macie też napady gorąca w ciąży? Jestem w 12 tyg. i dzisiaj w nocy najpierw było mi mega zimno a potem strasznie gorąco az cała byłam mokra. A w ciągu dnia jest ok.
Si, przez hormony życie teraz to jak w kalejdoskopieHej, a macie też napady gorąca w ciąży? Jestem w 12 tyg. i dzisiaj w nocy najpierw było mi mega zimno a potem strasznie gorąco az cała byłam mokra. A w ciągu dnia jest ok.
Spróbuj łyżeczkę miodu popić wodą, pamiętam jak mojej koleżance Mama pielęgniarka tak dawała ( chociaż wtedy w ciąży nie była ale i tak to bezpieczne) . Pierwsze jak wstajesz wypijaj szklankę wody , na mnie dobrze działają ciepłe śniadania jak np płatki owsiane na mleku migdałowym. No i jak bardzo męczą zaparcia niektórzy zsiadłe mleko jedząDzień dobry Mamuśki ❤ Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić
Martaa24
Ja nie mam jakichś napadów gorąca, ale często mi sie zmienia to mi za goraco to za zimno. I w pracy i w domu. Nigdy nie wiem co ubraćHej, a macie też napady gorąca w ciąży? Jestem w 12 tyg. i dzisiaj w nocy najpierw było mi mega zimno a potem strasznie gorąco az cała byłam mokra. A w ciągu dnia jest ok.
Hej ! Kurcze rzadko tu bywam, bo praca a po pracy śpię wczoraj byłam u lekarza , było USG , serduszko ładnie bije , zarodek ma 1,45 cm ,równy 8 tydzień się zaczął także mała fasolka plamienia ustały i mam nadzieję że tak zostaniecały czas biorę luteinę dopochwowo, jutro mnie czekają badania na czczo , nie wiem jak to wytrzyma
reklama
Rumiankowa
Ja mam tylko napady zimna. Tak, że nagle nie mogę się rozgrzać w ogóle. Gorąca raczej się jeszcze nie zdarzyło (u mnie 10 tydzień).Hej, a macie też napady gorąca w ciąży? Jestem w 12 tyg. i dzisiaj w nocy najpierw było mi mega zimno a potem strasznie gorąco az cała byłam mokra. A w ciągu dnia jest ok.
Właśnie przyszła moja poducha do spania. Jeżu to powinno być dla wszystkich a nie tylko dla kobiet w ciąży. Pod głową jak jasiek, między nogami jak kołdra... Idealnie się można na tym ułożyć.
A jeszcze, oczywiście, wybrałam sobie wzór w kotki więc bardzo jestem zadowolona