reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

11+5 +-6dni
No właśnie tych ruchów się nie zapomina, wiadomo nie jest to mocne ale je delikatnie czuć, parę razy w ciągu dnia w poniedziałek o 17 I o 20,we wtorek raz i dziś 3razy. myślalam już czy zwariowalam ale ruchy jelit są inne, rozumiesz o czym mówię?

Wiesz co miewalam ruchy jelit (jak ruchy dziecka) bez ciazy Ale wyzej jakby. Teraz czuje tam gdzie znajduje serduszko :)
Druga sprawa że ruchy jelit nie pojawiała się coraz częściej i regularnie z dnia na dzień :)

Od początku ciazy mialam wzdęcia na zmianę z rozwolnienie i nie czulam żadnych ruchów :)

reklama
Ja byłam dziś na wizycie, 11+5tc dzidziuś trochę płatał figle i ciężko było dojrzeć jego parametry ale jakoś się udało 😜 ma 5,20cm, płci nie było widać 😁 Usłyszałam serduszko więc to najważniejsze 💟 lecz musiałam wejść sama z mężem jeszcze nie wpuszczają, bardzo dbają o higienę, po każdej pacjentce jest dezynfekcja, jestem zadowolona 😊
Super, że wszystko wporzadku i malenstwo pięknie rośnie 😉

Czy któraś też już nie śpi? O 4.30 dostałam takiego skrętu jelit, męczyłam się z bólem, a teraz popędziło mnie aż na kibelek i oczywiście biegunka... Gdzie raczej na codzień walczę z zaparciami..
Ja już niestety nie śpię. Wstałam do toalety o 4 i standardowo już zasnąć nie mogę. Biedna też się męczę z zaparciami ale biegunka też mnie dopadła, dwa dni miałam i już szalałam,ze cos się dzieje.

Czy któraś też już nie śpi? O 4.30 dostałam takiego skrętu jelit, męczyłam się z bólem, a teraz popędziło mnie aż na kibelek i oczywiście biegunka... Gdzie raczej na codzień walczę z zaparciami..
Zgłaszam się na posterunku [emoji12]
Różne rzeczy dziwne dzieją się w ciąży. Metabolizm szaleje, hormony szaleją...

U mnie nawet mój 15 letni syn szaleje...
Właśnie przyniósł mi śniadanie do łóżka i poleciał na rower...o tej porze...

Juz wiem kto bedzie wstawal do dziecka [emoji106]

Zgłaszam się na posterunku [emoji12]
Różne rzeczy dziwne dzieją się w ciąży. Metabolizm szaleje, hormony szaleją...

U mnie nawet mój 15 letni syn szaleje...
Właśnie przyniósł mi śniadanie do łóżka i poleciał na rower...o tej porze...

Juz wiem kto bedzie wstawal do dziecka [emoji106]
Ooo jak masz dobrze z synusiem, pozazdrościć 😉

reklama
Ooo jak masz dobrze z synusiem, pozazdrościć [emoji6]
Pierwszy raz się zdarzyło [emoji1787]
Normalnie to dobudzić go nie idzie [emoji81]

Ale tak sobie uświadomiłam, że z dwójką nastolatków będę miała łatwiej jak maleństwo się urodzi [emoji3059]

Obiecali mi, że w weekendy będą mieć nocne dyżury żebym mogła odespać [emoji6]

Ciekawe czy wytrwają w tym postanowieniu [emoji4]

Ale coś dzisiaj jest na rzeczy...nawet koty spać nie mogą... latają po szafach, po nas, hałasują zabawkami...a mój mąż chrapie obok. Nic go nie rusza...

Do góry