reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Pierwszy raz się zdarzyło [emoji1787]
Normalnie to dobudzić go nie idzie [emoji81]

Ale tak sobie uświadomiłam, że z dwójką nastolatków będę miała łatwiej jak maleństwo się urodzi [emoji3059]

Obiecali mi, że w weekendy będą mieć nocne dyżury żebym mogła odespać [emoji6]

Ciekawe czy wytrwają w tym postanowieniu [emoji4]

Ale coś dzisiaj jest na rzeczy...nawet koty spać nie mogą... latają po szafach, po nas, hałasują zabawkami...a mój mąż chrapie obok. Nic go nie rusza...
Faceci hahaha skąd ja to znam. Ja się budziłam dziś cała noc.

Byłam wczoraj na badaniu krwi, mocz itp kolejka że hej oczywiście w niej stałam potem się dowiedziałam że nie muszę (zapomniałam o tym) teraz jak przyjdę wchodzę pierwsza już nie pamiętam co ile robi się krew mocz

Dziewczyny mi monitor też pokazuje tętno np 140 A to tylko moje, trzeba słuchać i sobie samemu policzyc, tzn może wasze pokazują prawdziwe pomiary, u mnie się nie zgadza. Przynajmniej nie na tym etapie.
To jak są takie objawy to rośnie matko ja nic nie wiem a to endzie moje 3 dziecko co ciąża to inaczej

Ja się obudziłam o 00:38 I już nie mogłam spać do 4... po czym wkoncu przysnęłamdo 7 więc się od cholery dziś wyspałam
Czy któraś też już nie śpi? O 4.30 dostałam takiego skrętu jelit, męczyłam się z bólem, a teraz popędziło mnie aż na kibelek i oczywiście biegunka... Gdzie raczej na codzień walczę z zaparciami..
Uuu coś jest na rzeczy [emoji173] może nastolatek Twój już opatentował patent że na spacerach dziewczyny będzie wyrywal na opiekuńczego brata [emoji16]

A tak serio bardzo miło z ich strony :-) oby tak zostało :-)
Zgłaszam się na posterunku [emoji12]
Różne rzeczy dziwne dzieją się w ciąży. Metabolizm szaleje, hormony szaleją...

U mnie nawet mój 15 letni syn szaleje...
Właśnie przyniósł mi śniadanie do łóżka i poleciał na rower...o tej porze...

Juz wiem kto bedzie wstawal do dziecka [emoji106]
Dobrze że już wszystko dobrze :-) odpoczywaj.
Żołądek pewnie jeszcze chwilkę poboli po takim wyczerpaniu
Hej nadrobiłam Was ja wczoraj z tego wszystkiego o 19 już poszłam spać. Wymiotów póki co nie ma lecz żołądek trochę pobolewa

reklama
Ja się obudziłam o 00:38 I już nie mogłam spać do 4... po czym wkoncu przysnęłamdo 7 więc się od cholery dziś wyspałam

Uuu coś jest na rzeczy [emoji173] może nastolatek Twój już opatentował patent że na spacerach dziewczyny będzie wyrywal na opiekuńczego brata [emoji16]

A tak serio bardzo miło z ich strony :-) oby tak zostało :-)
Dobrze że już wszystko dobrze :-) odpoczywaj.
Żołądek pewnie jeszcze chwilkę poboli po takim wyczerpaniu
Haha może [emoji4]
A starszego z dziewczyną ostatnio wkrecalam, że będą mogli udawać, że to ich [emoji13] w końcu będą już pełnoletni heh...
A są razem juz prawie 4 lata... więc cieszę się podwójnie, że zaszlam w ciążę. Może dzięki temu oni będą jeszcze bardziej uważać [emoji16]

Do góry