Akuku
Fanka BB :)
Ja jak znalazłam swoje to mi pokazywało 76/80
No mi raz pokazuje 76 Np A za chwilę 140 Ale to dalej moje. Potem dzieciowi pokazuje 140 a ja oblicze 160.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak znalazłam swoje to mi pokazywało 76/80
Super fasolka [emoji7]Hejo Wam. Przepraszam, że się nie odzywałam ale ostatnio dużo mam na głowie. Remontuje y nowe mieszkanie a w dodatku bunt dwulatka.. Przedstawiam Wam moją fasolke[emoji3059][emoji3059]
No mi raz pokazuje 76 Np A za chwilę 140 Ale to dalej moje. Potem dzieciowi pokazuje 140 a ja oblicze 160.
Oj jak raz mialam tetno 160 to mnie karetka bralaTwojego tętna napewno takiego nie ma
W kolejnych ciążach chyba szybciej czuć te ruchy bo już wiadomo jakie to uczucie itp. Ja pewnie poczekam jeszcze długo ale Ty juz po raz kolejny tego doswiadczasz wiec wiesz co to znaczy, zazdroszczęZaczynam czuć ruchy, bardzo delikatne Ale wiem że to bobo specyficzne te ruchy- typowo dzidziusiowr no i dziś 3 razy jak siedziałam spokojnie.
Od kilku dni coś mi się "zdawało Ale teraz już jestem pewna
W kolejnych ciążach chyba szybciej czuć te ruchy bo już wiadomo jakie to uczucie itp. Ja pewnie poczekam jeszcze długo ale Ty juz po raz kolejny tego doswiadczasz wiec wiesz co to znaczy, zazdroszczę
Mi też zdawało się, że w poniedziałek coś poczułam, ale wydawało mi się to nie możliwe. Od poniedziałku czuję już codziennie. Jestem szczupla lecz brzuch już mam widoczny i jak namacam palcem to swobodnie czuję macicę i ruszający się płód też! Pytałam dziś ginekolog, nawet jej pokazałam palcem gdzie dzidzia teraz jest i miałam rację! Powiedziała że to dość wcześnie ale to całkiem możliwe bo druga ciąża i ciało szczupłe....Zaczynam czuć ruchy, bardzo delikatne Ale wiem że to bobo specyficzne te ruchy- typowo dzidziusiowr no i dziś 3 razy jak siedziałam spokojnie.
Od kilku dni coś mi się "zdawało Ale teraz już jestem pewna
Mi też zdawało się, że w poniedziałek coś poczułam, ale wydawało mi się to nie możliwe. Od poniedziałku czuję już codziennie. Jestem szczupla lecz brzuch już mam widoczny i jak namacam palcem to swobodnie czuję macicę i ruszający się płód też! Pytałam dziś ginekolog, nawet jej pokazałam palcem gdzie dzidzia teraz jest i miałam rację! Powiedziała że to dość wcześnie ale to całkiem możliwe bo druga ciąża i ciało szczupłe....
Nie wiem Co myśleć, czy oszalałam? czy to na pewno już?
11+5 +-6dniKtóry to tydz ciazy u Cb? Ja jestem w 11+2 lub 11+1
Myślę że wiesz co czujesz przy kolejnej ciazy łatwiej.
Ja nie jestem szczupła, szczególnie brzuch :/ oprócz tego że nadwaga to wywaliło już ciazowo.