reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Byłam wczoraj na badaniu krwi, mocz itp kolejka że hej oczywiście w niej stałam potem się dowiedziałam że nie muszę (zapomniałam o tym) teraz jak przyjdę wchodzę pierwsza już nie pamiętam co ile robi się krew mocz
Nie pamiętam też jak często [emoji4] ale to chyba też zależy czy wyniki dobre.

reklama
Dzień dobry Mamuśki ❤️ Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(

Dzień dobry Mamuśki [emoji3590] Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(
A maślanka albo kefir? Ewentualnie jogurty naturalne? Może jeszcze jakiś probiotyk do tego?

Kochana A podstawowe pytanie czy pijesz chociaż 2 litry wody niegazowanej?

Bo to najczęściej jest przyczyną
Dzień dobry Mamuśki [emoji3590] Ja ostatnio też budzę się wcześniej i nie mogę spać :( W dodatku męczą mnie zaparcia, już brakuje mi pomysłów, wszystkie domowe sposoby wykorzystane i nic... Dzisiaj kawa na czczo, w dodatku z mlekiem - mam nietolerancję laktozy - zawsze pomagała. Jak nie, to nie mam już pojęcia co robić :(

Zgłaszam się na posterunku [emoji12]
Różne rzeczy dziwne dzieją się w ciąży. Metabolizm szaleje, hormony szaleją...

U mnie nawet mój 15 letni syn szaleje...
Właśnie przyniósł mi śniadanie do łóżka i poleciał na rower...o tej porze...

Juz wiem kto bedzie wstawal do dziecka [emoji106]
Nie wiem czemu ale przeokropnie mnie to wzruszyło.... 😭 Mam nadzieję że moje chłopaki też troszkę wydorośleją jak już będzie dzidzia bo to takie dwa szoguny 😁 ale wczoraj mnie starszak zaskoczył bo jak zapinalam adapter do pasów w samochodzie to się zapytał czy to nie zrobi dzidzi krzywdy :) się troszczy :)

reklama
@Akuku @malina04 gratuluję odczuwania pierwszych ruchów! 😍 Cudowne! Te pierwsze są przeurocze jak motylki w brzuchu , już się nie mogę doczekać 😁 pierwsze kopniaczki też słodziutkie a potem jak mały człowiek wywali cios w żebra albo w żołądek to aż się matka skręca z bólu haha 😁 ale za tym też tęsknię!

Do góry