reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tragedia na przełęczy Diatłowa super, w ogóle cała historia bardzo ciekawa, swego czasu bardzo dużo czytałam na ten temat w internecie i książkę też dorwałam. Z reportaży Polecam też O północy w Czarnobylu, jeśli Cię interesuje ta tematyka 😁

Ja teraz czytam biografię Kukuczki, a w kolejce mam 3 części Yuvala Harari, chociaż to bardziej takie teoretyczne książki. Ale chyba sobie zostawię na wakacje 😁 Ja jeszcze kończę studia, więc czeka mnie trochę nauki i obrona w czerwcu 🙈
I jak ta książka o Kukuczce? Już od dłuższego czasu się na nią czaję, ale zawsze coś innego wpadało w ręce.
Czytałam 'Sapiens' Harari i na pewno polecam, świetna książka.

Tak, bardzo ciekawa historia. I bardzo głośna.
Kolejną sobie dodam do listy, dzięki!

Link do: Kukuczka - Dariusz Kortko, Marcin Pietraszewski - Książka. Oprawa miękka - kulturalnysklep.pl tę?

Ja teraz jeszcze jako drugą książkę czytam o Krzysiu Wielickim, Piekło mnie nie chciało ;) Byłam w ostatnie wakacje na pogadance z tym człowiekiem i super wrażenia ;)

Tak, to ta :) U nas też był Wielicki, ale akurat byliśmy na wyjeździe, a też chciałam iść :(

Ah sorki slepota moja 😂 chodzilo mi o @martini6 🙈 jaki model haahaha
Już Ci pisze Pocket
087A55C7-73DD-4F6F-9083-4F58C2AACF1A.png

I jak ta książka o Kukuczce? Już od dłuższego czasu się na nią czaję, ale zawsze coś innego wpadało w ręce.
Czytałam 'Sapiens' Harari i na pewno polecam, świetna książka.

Przeczytałam dopiero 70 stron, póki co super :) Chociaż jest tam dużo zdjęć, samej treści może 3/4. Jak przeczytam, to wystawię recenzję 😁
A Harari zaczęłam Homo deus, ale na razie nie potrafię się skupić 🙈 Poczekam do drugiego trymestru 😂

Nie zleca. Ale nawet w segregatorze mamy ginekolog nie ma tego badania jako obowiązkowe. Podobno tego się nie da leczyć dlatego lekarze uważają że nie ma sensu badać.
Niby nie zalecają a była tu taka dziewczyna na innym wątku która się zaraziła od swojej córeczki i w ciąży na którymś badaniu wyszło że jej syn jest chory i nie przeżyje zmarł w 37tyg ciąży... W jej łonie... Więc ja chyba zrobię na własną rękę

Tak, to ta :) U nas też był Wielicki, ale akurat byliśmy na wyjeździe, a też chciałam iść :(
O, to bardzo mi się ta książka podobała. Aż żałowałam, że miałam tylko ebook.

No u nas było śmiesznie bo to było w Beach barze. I musieli 2 razy przekładać przez okropną pogodę. Ale naprawdę się cieszę, że się ostatecznie udało.

Kurczę, fajnie dziewczyny. Ja wiem, że grupa ciążowa ale fajnie, że trochę mamy wspólnego ;)

Dziewczyny udało mi się 😂 fakt faktem zajęło to trochę i tak się ucieszyłam, ze nie czekałam do ilu wzrośnie tętno bo mąż nagrywał. Jutro na spokojnie zmierzę jeszcze raz ważne, ze wiem ze jest kruszynka. Któraś z dziewczyn pytała jak dostanę czy polecam. Polecam bardzo ma kolorowy wyświetlacz na czerwono są moje tętna a dopiero jak znajdzie dzidzi to na zielono zmienia kolor no i dziś 10+6 a nie 12 tc i słychać dzidzie wiec super ❤🥰 nie wiem jak wstawić filmik :(

I co, gdzie znalazłaś? 😁😁 Super 💓

reklama
Tak wiem, słyszałam o tym dlatego nie rozumiem dlaczego lekarze tego nie zlecają.
Niby nie zalecają a była tu taka dziewczyna na innym wątku która się zaraziła od swojej córeczki i w ciąży na którymś badaniu wyszło że jej syn jest chory i nie przeżyje zmarł w 37tyg ciąży... W jej łonie... Więc ja chyba zrobię na własną rękę

Do góry