martini6
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to nie dla mnie w takim razie a szkodaTeraz czytam "Tragedia na przełęczy Diatłowa", ostatnio skończyłam "Pianie kogutów, płacz psów". Takie niezbyt lekkie książki
A Ty dostałaś już swój detektor?
O dodaję do listyPolecam ci gorąco 'Plutopię', jeśli przepadasz za niezbyt lekkimi książkami. U mnie w kolejce czeka jeszcze 'Mikrobiom', ale to już nie reportaż. Chwała bogu, że otworzyli u mnie w mieście biblioteki.
Ja jeszcze nie kupowałamAaa to nie dla mnie w takim razie a szkoda
Jeszcze nie dostalam, wczoraj mi przyszlo ze wysłali takze powinnam miec w przyszlym tygodniu akurat jak bedzie juz 10+ to bede wyszukiwac z niemiec wiec wysylka dluzsza niestety. Jaki ty masz model?
Teraz czytam "Tragedia na przełęczy Diatłowa", ostatnio skończyłam "Pianie kogutów, płacz psów". Takie niezbyt lekkie książki
A Ty dostałaś już swój detektor?
Ah sorki slepota moja chodzilo mi o @martini6 jaki model haahahaJa jeszcze nie kupowałam
U mnie dopiero 8+5 dzisiaj więc mam czas. Czekam na Wasze opinie
Tak, bardzo ciekawa historia. I bardzo głośna.Tragedia na przełęczy Diatłowa super, w ogóle cała historia bardzo ciekawa, swego czasu bardzo dużo czytałam na ten temat w internecie i książkę też dorwałam. Polecam też O północy w Czarnobylu, jeśli Cię interesuje ta tematyka
Ja teraz czytam biografię Kukuczki, a w kolejce mam 3 części Yuvala Harari, chociaż to bardziej takie teoretyczne książki. Ale chyba sobie zostawię na wakacje Ja jeszcze kończę studia, więc czeka mnie trochę nauki i obrona w czerwcu
Niestety Mój lekarz przyjmował do 12 dzisaj... A nie mam z kim córeczki zostawić... Nasz szpital jest szpitalem zakaźnym tu też nie sprawdzę musiała bym jechać autobusem do Katowic ale nie mam z kim córki zostawićJak Cie tak mocno boli to chyba lepiej to sprawdzic. Mozesz podjechac do lekarza?
Robie tak samo jak glupiaHaha ha tak sprawdzam czy napewno jeszcze bolą, chodzę i ugniatam o boli czyli jest ok
Ale super! Bedzie Zosia! PieknieW końcu mogę wrzucić 7 tydz, termin na 31 grudnia serduszko biło, po plamieniu ani śladu ale do całego zestawu leków dostałam jeszcze luteine dopochwowo i dalej brak seksu :O kolejna wizyta za 3 tyg ciąża o tydz młodsza niż to wynika z miesiączki. Także ten 15 maj to super dzień! I jeśli to jest dziewczynka to właśnie się widziałyśmy w jej imieniny ❤❤❤
Placilam 222 zl i mialam :Witam kobietki mam pytanie do tych które robią badania prywatnie, ile mniej więcej płaciłyście za te wszystkie badania krew, mocz, toxo, różyczka, hiv i itp.? Nie wiem na jaką kwotę sie nastawić a mam jeszcze tsh i t3 it 4 ale to wiem że około 120 zl
J
Nie zleca już? W poprzedniej ciąży w styczniu robiłam normalnie na NFZ to teraz mam w sumie z głowy tak jak i różyczke i toxo