reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

To i ja sie dzis z Wami witam [emoji6]

Jestem mama 2 synów, których mam za pomocą in vitro [emoji4]
No i po 11 latach wpadka [emoji85][emoji86]
Testy zrobiłam tydzień temu , no i wyszły pozytywne [emoji4]
Dziś byłam na usg , bardzo się bałam ... bo od poniedziałku mam plamienie...no i jest nasz cud [emoji173] mam nadzieję że będzie trwał!

Zobacz załącznik 1104096
Pieknie 😍 ogromne gratulacje ❤❤❤

reklama
Mówię mu ze macie celibat i gada 'no mowilem. No mówiłem ze po głowie dostanie i co' 🙊😂😂

Hahaha nie no myśle ze wszytsko zależy od ciąży, ja biorę duphaston na potrzymanie i jeszcze teraz dwa pecherzyki wiec nam sam zabronił ale jak wszystko jest okej to napewno nie ma przeciwwskazań 🤪

Do tego co jeżdżę to każda pacjentka z facetem w chodzi więc mam nadzieję że mojego nie wyrzuci bo ja się o sex nie zapytam albo napisze na kartce i mu dam żeby przeczytał [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jeżdżę na szczęście do polaka więc gadam duzo
Haahaha 🤣🤣🤣 to masz dobrze ze polaka lekarza. Zazdrosze. Ja jak sobie wyobrazam jak sie po angielsku zapytam to az mi sie samej smiac chce...nie wiem jakby to ladnie ująć...pewnie zapytam prosto z mostu juz z burakiem na twarzy 😅

To i ja sie dzis z Wami witam [emoji6]

Jestem mama 2 synów, których mam za pomocą in vitro [emoji4]
No i po 11 latach wpadka [emoji85][emoji86]
Testy zrobiłam tydzień temu , no i wyszły pozytywne [emoji4]
Dziś byłam na usg , bardzo się bałam ... bo od poniedziałku mam plamienie...no i jest nasz cud [emoji173] mam nadzieję że będzie trwał!

Zobacz załącznik 1104096

Ekstra !! Witamy! Który tydzień ? My tez szykowaliśmy się już na in vitro i tez nas zaskoczył ☺️ albo zaskoczyli, zaskoczyły nie wiem sama 😂 gratuluje i dużo zdrówka ❤️

Hahaha nie no myśle ze wszytsko zależy od ciąży, ja biorę duphaston na potrzymanie i jeszcze teraz dwa pecherzyki wiec nam sam zabronił ale jak wszystko jest okej to napewno nie ma przeciwwskazań 🤪
Mimo wszystko i tak jakies takie przeczucie wewnetrzne jest z emoze sie cos stac...zwlaszcza jak sie stracilo ciaze juz

reklama
Do góry