reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

5 tydzień i 5 dzień [emoji4]
No jesteśmy w szoku , martwię się tymi plamieniami, na usg nie było widać od czego, z synami miałam też plamienia ( krwiak, i oklejanie się pęcherzyka) no i dużo leżenia, teraz też muszę odpoczywać na kanapie...
Co do sexów, to u nas na razie nie mam mowy [emoji6]
Super, że Wam się udało zajść bez pomocy [emoji4] my się staraliśmy 5 lat przed pierwszym in vitro

Super ! My 6+1 dzisiaj. My 3 i pół roku starań nigdy nam się nie udało teraz po raz pierwszy wiec dmucham chucham jak mogę ☺️ nie ma co się martwić skoro doktor nic nie widział a czasem właśnie się zdarzają skoro mówisz ze jeszcze w pierwszej tak miałaś to główka do góry 😊 będzie dobrze !! ❤️

reklama
No jesteśmy w szoku , martwię się tymi plamieniami, na usg nie było widać od czego, z synami miałam też plamienia ( krwiak, i oklejanie się pęcherzyka) no i dużo leżenia, teraz też muszę odpoczywać na kanapie...
Super, że Wam się udało zajść bez pomocy [emoji4] my się staraliśmy 5 lat przed pierwszym in vitro
Ale super! Dbaj o siebie teraz ❤️❤️
Plamienia sa normalne :)

Oczywiście oby było w tej ciąży bez tych ekscesów odklejania się !! Będzie dobrze musi być w końcu ☺️✊🏻 jak to mówią niestety ale to prawda dużo w naszej głowie 😘🥰

Jeeeezu ale musisz miec figurę. Taki wzrost i taki biust :D zazdroszczę. :D
Ja sie ciesze z cyckow póki je mam [emoji23][emoji23][emoji23] moze wejdą na C[emoji23][emoji23]
Ja jestem z tych okrąglejszych także o super figurze mogę pomarzyć albo głową lata wstecz ruszyć ale wtedy miałam c więc małe.

Nooo mamy tu typowa pamele [emoji14] musisz @młoda1994 nick zmienić na pamela [emoji16] ja tez B wiec teraz myśle ze C bo bardzo szybko mi rosną oby zostały takie po ciąży [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziewczyny my się tu śmiejemy ale wiecie jak ciężko. Jak idę po schodach to nie widzę schodow bo cycki mi zasłaniają i jedna ręka je przyciskam żeby nie spasc ze schodów[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziewczyny my się tu śmiejemy ale wiecie jak ciężko. Jak idę po schodach to nie widzę schodow bo cycki mi zasłaniają i jedna ręka je przyciskam żeby nie spasc ze schodów[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ooo boże. Zamienilabym sie 🙊 ja to sie musze zgiąć żeby je zobaczyć 😂😂

reklama
Ooo boże. Zamienilabym sie [emoji87] ja to sie musze zgiąć żeby je zobaczyć [emoji23][emoji23]
Ja tak miałam 10 lat temu że ich nie widzialam[emoji23] ale tarczyca IO epilepsja holerny hirsutyzm spowodowały że cycki mam wielkie ale dupa brzuch i nogi również [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry