reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

5 tydzień i 5 dzień [emoji4]
No jesteśmy w szoku , martwię się tymi plamieniami, na usg nie było widać od czego, z synami miałam też plamienia ( krwiak, i oklejanie się pęcherzyka) no i dużo leżenia, teraz też muszę odpoczywać na kanapie...
Co do sexów, to u nas na razie nie mam mowy [emoji6]
Super, że Wam się udało zajść bez pomocy [emoji4] my się staraliśmy 5 lat przed pierwszym in vitro

Super ! My 6+1 dzisiaj. My 3 i pół roku starań nigdy nam się nie udało teraz po raz pierwszy wiec dmucham chucham jak mogę ☺️ nie ma co się martwić skoro doktor nic nie widział a czasem właśnie się zdarzają skoro mówisz ze jeszcze w pierwszej tak miałaś to główka do góry 😊 będzie dobrze !! ❤️

reklama
No jesteśmy w szoku , martwię się tymi plamieniami, na usg nie było widać od czego, z synami miałam też plamienia ( krwiak, i oklejanie się pęcherzyka) no i dużo leżenia, teraz też muszę odpoczywać na kanapie...
Super, że Wam się udało zajść bez pomocy [emoji4] my się staraliśmy 5 lat przed pierwszym in vitro
Ale super! Dbaj o siebie teraz ❤️❤️
Plamienia sa normalne :)

Oczywiście oby było w tej ciąży bez tych ekscesów odklejania się !! Będzie dobrze musi być w końcu ☺️✊🏻 jak to mówią niestety ale to prawda dużo w naszej głowie 😘🥰

Jeeeezu ale musisz miec figurę. Taki wzrost i taki biust :D zazdroszczę. :D
Ja sie ciesze z cyckow póki je mam [emoji23][emoji23][emoji23] moze wejdą na C[emoji23][emoji23]
Ja jestem z tych okrąglejszych także o super figurze mogę pomarzyć albo głową lata wstecz ruszyć ale wtedy miałam c więc małe.

Nooo mamy tu typowa pamele [emoji14] musisz @młoda1994 nick zmienić na pamela [emoji16] ja tez B wiec teraz myśle ze C bo bardzo szybko mi rosną oby zostały takie po ciąży [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziewczyny my się tu śmiejemy ale wiecie jak ciężko. Jak idę po schodach to nie widzę schodow bo cycki mi zasłaniają i jedna ręka je przyciskam żeby nie spasc ze schodów[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziewczyny my się tu śmiejemy ale wiecie jak ciężko. Jak idę po schodach to nie widzę schodow bo cycki mi zasłaniają i jedna ręka je przyciskam żeby nie spasc ze schodów[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ooo boże. Zamienilabym sie 🙊 ja to sie musze zgiąć żeby je zobaczyć 😂😂

reklama
Ooo boże. Zamienilabym sie [emoji87] ja to sie musze zgiąć żeby je zobaczyć [emoji23][emoji23]
Ja tak miałam 10 lat temu że ich nie widzialam[emoji23] ale tarczyca IO epilepsja holerny hirsutyzm spowodowały że cycki mam wielkie ale dupa brzuch i nogi również [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry