L
Lebkuchen_mum
Gość
Haahaa u mnie piersi sie dopiero rozkręcająI marnowac takie cycko nabrzmiale... Ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haahaa u mnie piersi sie dopiero rozkręcająI marnowac takie cycko nabrzmiale... Ehh
Mimo wszystko i tak jakies takie przeczucie wewnetrzne jest z emoze sie cos stac...zwlaszcza jak sie stracilo ciaze juz
I marnowac takie cycko nabrzmiale... Ehh
Dlatego że jest Polakiem zostanę tam mimo że mam do niego 60km bo nie muszę się męczyć żeby coś się zapytać i żeby w miarę zrozumial[emoji1787][emoji1787]Haahaha [emoji1787][emoji1787][emoji1787] to masz dobrze ze polaka lekarza. Zazdrosze. Ja jak sobie wyobrazam jak sie po angielsku zapytam to az mi sie samej smiac chce...nie wiem jakby to ladnie ująć...pewnie zapytam prosto z mostu juz z burakiem na twarzy [emoji28]
No wlasnieTak to fakt gdzieś tam człowiek nie umie się odstresować a drineczka na odwagę tez nie możemy mamy przesrane
U mnie to wielkiej straty nie będzie bo ja swoje mam w rozmiarze miskę E/F[emoji23][emoji23] więc jedynie teraz w ciąży mogą wskoczyć na G a nawet na HI marnowac takie cycko nabrzmiale... Ehh [emoji23][emoji23]
Dlatego że jest Polakiem zostanę tam mimo że mam do niego 60km bo nie muszę się męczyć żeby coś się zapytać i żeby w miarę zrozumial[emoji1787][emoji1787]
Ja spuszczę głowę w dół jak będę musiała zadać to pytanie[emoji23][emoji23] albo jak w będę w pokoju w którym będę się ubierać przez drzwi zapytam
5 tydzień i 5 dzień [emoji4]Ekstra !! Witamy! Który tydzień ? My tez szykowaliśmy się już na in vitro i tez nas zaskoczył [emoji3526] albo zaskoczyli, zaskoczyły nie wiem sama [emoji23] gratuluje i dużo zdrówka [emoji3590]
To mu odpowiem że zapomniałam o co chciałam zapytać lub że mówiłam sama do siebie [emoji23][emoji23]Głosuje za tym aby przez drzwi [emoji23][emoji23] gorzej jak zapyta co pani mówiła niech pani powtórzy i będziesz musiała dwa razy pytać [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeeeezu ale musisz miec figurę. Taki wzrost i taki biust zazdroszczę.U mnie to wielkiej straty nie będzie bo ja swoje mam w rozmiarze miskę E/F[emoji23][emoji23] więc jedynie teraz w ciąży mogą wskoczyć na G a nawet na H
Gdzie ja kupię takie staniki [emoji23][emoji23] w workach po ziemniakach