reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u gina, ale to była tylko formalność bo rano dostałam krwawienia... niestety straciłam tą ciążę, nie umiem się pozbierać, płaczę od samego rana. Mam nadzieję, że Wasze dzieciątka rosną zdrowe, trzymam kciuki za Was wszystkie... a ja wrócę może w czerwcu, może wtedy się uda.
Przykro mi[emoji26] ja przeszłam to 4 razy

reklama
Tłumaczył to tym ze jak facetowi staje i robi się twardy tak samo u nas jak się podniecamy macica dostaje skurczy i robi się twarda i na początku ciąży w tedy pcha i pręży na zarodku tak samo mówił aby unikać zatwardzeń bo tak samo pchają 🤷🏼‍♀️ tak tak moj gin jest bardzo obrazowy (facet 60 coś lat) powiedział ze lody wchodzą w grę 😂 i teraz moj się śmieje ze nie słucham się zaleceń lekarza 🤦🏼‍♀️
🤣🤣🤣 ale dobrze ze tak wytlumaczyl. W takim razie nie bedzie to glupie gdy za tydzien zapytam sie na wizycie czy mozemy? Na szczerzemowiac i tak mimo wszystko pewnie bede tak zestresowana ze cos sie stanie ze az ochota mniejsza. Ale za to facetowi ochota nie przechodzi i tu problem bo na recznym to nie to samo 🤣🤣🤣

Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u gina, ale to była tylko formalność bo rano dostałam krwawienia... niestety straciłam tą ciążę, nie umiem się pozbierać, płaczę od samego rana. Mam nadzieję, że Wasze dzieciątka rosną zdrowe, trzymam kciuki za Was wszystkie... a ja wrócę może w czerwcu, może wtedy się uda.

Boooziu współczuje ... trzymaj się cieplutko i nie poddawaj wiem ze nam się mówi łatwo ale bądź silna. Trzymamy mocno kciuki ✊🏻🥺

Tłumaczył to tym ze jak facetowi staje i robi się twardy tak samo u nas jak się podniecamy macica dostaje skurczy i robi się twarda i na początku ciąży w tedy pcha i pręży na zarodku tak samo mówił aby unikać zatwardzeń bo tak samo pchają [emoji2372] tak tak moj gin jest bardzo obrazowy (facet 60 coś lat) powiedział ze lody wchodzą w grę [emoji23] i teraz moj się śmieje ze nie słucham się zaleceń lekarza [emoji2360]
Widać że lekarz bez pośredni[emoji23][emoji23] Dobrze ze chociaż to możecie.

Czyli @Piernik98: celibat do 12tc

Dzięki dziewczyny, niby ktoś powie, ze tak wczesna (4 tydz) to nie ciąża i nie strata ale tak bardzo pragnęłam tego dziecka... łzy same lecą, mimo ze próbuje się ogarnąć. Pewnie musi minąć kilka dni zanim wrócę „do żywych”. Ale mam nadzieję, że Wasze brzuszki będą zdrowo rosły i prawidłowo się rozwijały, dbajcie o siebie. Wesołych świąt.

🤣🤣🤣 ale dobrze ze tak wytlumaczyl. W takim razie nie bedzie to glupie gdy za tydzien zapytam sie na wizycie czy mozemy? Na szczerzemowiac i tak mimo wszystko pewnie bede tak zestresowana ze cos sie stanie ze az ochota mniejsza. Ale za to facetowi ochota nie przechodzi i tu problem bo na recznym to nie to samo 🤣🤣🤣

Pewnie ze nie pytaj 🤪 może wy dostaniecie od razu zielone światło 😜

Dzięki dziewczyny, niby ktoś powie, ze tak wczesna (4 tydz) to nie ciąża i nie strata ale tak bardzo pragnęłam tego dziecka... łzy same lecą, mimo ze próbuje się ogarnąć. Pewnie musi minąć kilka dni zanim wrócę „do żywych”. Ale mam nadzieję, że Wasze brzuszki będą zdrowo rosły i prawidłowo się rozwijały, dbajcie o siebie. Wesołych świąt.
To sie nazywa biochemiczna. Przeszlam to miesiac temu teraz znowu ciaza. Starajcie sie od razu duze szanse ze sie uda ale owulacja moze sie przesunac i byc wczesniej lub pozniej. Ja mialam az tydzien pozniej ❤

Kurde laski... :D a my bez celibatu śmigamy 🙊🙊 w sumie czytalam na necie i niby mozna 😂😂 no i sama nie wiem teraz czy staremu dawac celibat 😂

reklama
Ciezko bedzie powiem ciezko jak u nas bylo codziennie albo co 2 dni max 🤣🤣🤣 po tych 12 tygodniach to poczuje sie znowu jak dziewica 🤣😅 ale bede jeszcze za tydzien pytac lekarza i tak...choc wstydze sie mega 🤣

Eee nie ma co się wstydzić przecież bocian dzieci nie przynosi 😂😂😂 powiem szczerze ja mam teraz większa ochotę na sex niz wcześniej 😂 ale to chyba zawsze zakazany owoc lepiej smakuje 😁😂

Do góry