reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

To i ja sie dzis z Wami witam [emoji6]

Jestem mama 2 synów, których mam za pomocą in vitro [emoji4]
No i po 11 latach wpadka [emoji85][emoji86]
Testy zrobiłam tydzień temu , no i wyszły pozytywne [emoji4]
Dziś byłam na usg , bardzo się bałam ... bo od poniedziałku mam plamienie...no i jest nasz cud [emoji173] mam nadzieję że będzie trwał!

1586451177940~2.jpeg

reklama
Ciezko bedzie powiem ciezko jak u nas bylo codziennie albo co 2 dni max [emoji1787][emoji1787][emoji1787] po tych 12 tygodniach to poczuje sie znowu jak dziewica [emoji1787][emoji28] ale bede jeszcze za tydzien pytac lekarza i tak...choc wstydze sie mega [emoji1787]
Mój jedzie ze mną na wizytę to powiem mu ze ma zapytać o sex w ciąży ale jak ja wyjdę z gabinetu a do kolejnej wizyty mam nadzieję że gin o tym zapomni bo ja zapewne wejdę jak burak do gabinetu czerwona nawet makijaż mi nie pomoze[emoji23][emoji23]

Mój jedzie ze mną na wizytę to powiem mu ze ma zapytać o sex w ciąży ale jak ja wyjdę z gabinetu a do kolejnej wizyty mam nadzieję że gin o tym zapomni bo ja zapewne wejdę jak burak do gabinetu czerwona nawet makijaż mi nie pomoze[emoji23][emoji23]
U nas wpuszczaja same pacjentki. Moj nie mogl wejsc niestety. musial czekac na polu...Ja bylam tak mega postresowana czy sie dogadam. Udalo sie choc nie wszystko rozumialam ale najwazniejsze rzeczy wiem 😆

Dziś byłam na usg , bardzo się bałam ... bo od poniedziałku mam plamienie...no i jest nasz cud [emoji173] mam nadzieję że będzie trwał!

Zobacz załącznik 1104096
Super. Gratulacje i spokojnej ciąży [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50] jestem w szoku jak przeczytałam twój post.

Dzięki dziewczyny, niby ktoś powie, ze tak wczesna (4 tydz) to nie ciąża i nie strata ale tak bardzo pragnęłam tego dziecka... łzy same lecą, mimo ze próbuje się ogarnąć. Pewnie musi minąć kilka dni zanim wrócę „do żywych”. Ale mam nadzieję, że Wasze brzuszki będą zdrowo rosły i prawidłowo się rozwijały, dbajcie o siebie. Wesołych świąt.

Wierzymy Ci ze to ciężkie każda z nas wie przez co przechodzisz. Niestety albo zdążają się poronienia albo długie lata wyczekiwań i każda pragnie z nas tego małego bobaska ale i na Ciebie przyjdzie czas ! Zobaczysz ! Teraz bądź silna ! A kiedyś napiszesz nam ze jestes już oficjalnie mama. Zobaczysz (przytulamy)

Zobacz załącznik 1104096
Gratulacje ❤️❤️

reklama
U nas wpuszczaja same pacjentki. Moj nie mogl wejsc niestety. musial czekac na polu...Ja bylam tak mega postresowana czy sie dogadam. Udalo sie choc nie wszystko rozumialam ale najwazniejsze rzeczy wiem [emoji38]
Do tego co jeżdżę to każda pacjentka z facetem w chodzi więc mam nadzieję że mojego nie wyrzuci bo ja się o sex nie zapytam albo napisze na kartce i mu dam żeby przeczytał [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jeżdżę na szczęście do polaka więc gadam duzo

Do góry