reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak głupio potem aż się pytał czy Pan ma jakieś pytania [emoji23] i zawołał go pokazać mężowi dwie plamki [emoji23][emoji3059] mąż się śmiał potem jakie ja mogłem mieć pytania chyba kiedy można sex [emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] Właśnie co do sexu ja mam celibat bo się boję od kad się dowiedziałam o ciąży. Zapytam dopiero lekarza na wizycie.

A zapytał o sex? [emoji23][emoji23]

reklama
Wlasnie dziewczyny uprawiacie sex normalnie? Nie mam pojecia czy trzeba czekac na znak od ginekologa ze to nie zagrozi ciąży czy normalnie sie kochacie? Bo nie wiem jak z orgazmem....czy to nie zagrozi ciazy? Wybaczcoe za glupie pytanie 1 ciaza i to po stracie wiec wiecie...🤣🤣🤣

Wlasnie dziewczyny uprawiacie sex normalnie? Nie mam pojecia czy trzeba czekac na znak od ginekologa ze to nie zagrozi ciąży czy normalnie sie kochacie? Bo nie wiem jak z orgazmem....czy to nie zagrozi ciazy? Wybaczcoe za glupie pytanie 1 ciaza i to po stracie wiec wiecie...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Myślę że to nie jest głupie pytanie i też się pod nie podpinam

Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u gina, ale to była tylko formalność bo rano dostałam krwawienia... niestety straciłam tą ciążę, nie umiem się pozbierać, płaczę od samego rana. Mam nadzieję, że Wasze dzieciątka rosną zdrowe, trzymam kciuki za Was wszystkie... a ja wrócę może w czerwcu, może wtedy się uda.

Tłumaczył to tym ze jak facetowi staje i robi się twardy tak samo u nas jak się podniecamy macica dostaje skurczy i robi się twarda i na początku ciąży w tedy pcha i pręży na zarodku tak samo mówił aby unikać zatwardzeń bo tak samo pchają 🤷🏼‍♀️ tak tak moj gin jest bardzo obrazowy (facet 60 coś lat) powiedział ze lody wchodzą w grę 😂 i teraz moj się śmieje ze nie słucham się zaleceń lekarza 🤦🏼‍♀️

Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u gina, ale to była tylko formalność bo rano dostałam krwawienia... niestety straciłam tą ciążę, nie umiem się pozbierać, płaczę od samego rana. Mam nadzieję, że Wasze dzieciątka rosną zdrowe, trzymam kciuki za Was wszystkie... a ja wrócę może w czerwcu, może wtedy się uda.
Przykro mi :( trzymaj sie

reklama
Bardzo mi przykro :( wiem co to strata ❤ rozumiem cie.

Do góry