młoda1994
Fanka BB :)
A no tak ja na wizycie będę 7+5 [emoji4][emoji4]My chyba idziemy z dniami tak samo u mnie w środę będzie na usg 7+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak ja na wizycie będę 7+5 [emoji4][emoji4]My chyba idziemy z dniami tak samo u mnie w środę będzie na usg 7+1
Dziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
Bliźniaki wow trzymam kciuki [emoji110][emoji110] a co lekarz na to jak Twój m go pocisnął? Pewnie lekarzowi się głupio zrobiło.Tak szansa [emoji2957] powiedział ze za tydzień okaże się czy się wchłonie jeden czy połączą czy zostaną dwa [emoji3526] kręcił ze niby mi takie nie zlecał a przecież on zaznaczał na zleceniu ale cóż .... :/ mąż tylko pocisnął go ze wie pan żona morze łez wylała przez takie nieporozumienie i tyle... ale jestem zadowolona bo oby dwoje zlecili mi zwiększyć dawkę letrox z 50 na 100 i obydwoje mnie skierowali właśnie na dokładne badanie usg bo podejrzewają bliźniaki, mam zrobić za dwa tyg tsh czy spada po zwiększonej dawcę, ale byłam zdziwiona bo myślałam ze powie ze zagrożona ze takie wysokie ale w ogóle się nie przejął tym wynikiem, wiec czekam cierpliwe do środy i mam nadzieje ze w końcu po 2 usg już za 3 razem dostanę wydruk do łapki [emoji3059][emoji3590]
Mi pokazuje 2.12 aplikacja ale dokładnie będę znała termin na wizycie z usgA na kiedy macie terminy? U mnie wypada okolo 9.12
Ja nie mam mdlosci, ale w i w pierwszej ciazy tez mnie ominelo, jedynie jak bylam glodna to bylo mi niedobrze i tyle a teraz jak na razie nicTak ja dzisiaj ma właśnie apogeum bardzo mnie ciągnie boli brzuch w dole jak by z 2 stron ciągło do środka i muli mnie dzisiaj uczucie takie jeszcze jak bym miała iść do kibelka ale nie mogę
Mi pokazuje 14.12 ale za tydzien na wizycie sie dowiem pewnie kiedyA na kiedy macie terminy? U mnie wypada okolo 9.12
Bliźniaki wow trzymam kciuki [emoji110][emoji110] a co lekarz na to jak Twój m go pocisnął? Pewnie lekarzowi się głupio zrobiło.
Lubie ta date ja mam cicha nadzieje na ten dzien, ale jesli powtorzy sie historia z poprzedniej ciazy to mozliwe ze urodze jeszcze w listopadzie...Mi pokazuje 14.12 ale za tydzien na wizycie sie dowiem pewnie kiedy
No wlasnie a co do sexu...mozna juz czy trzeba czekac na pozwolenie ze napewno jest wszystko dobrze, pytac na wizycie ja sie strasznie boje puki coTak głupio potem aż się pytał czy Pan ma jakieś pytania i zawołał go pokazać mężowi dwie plamki mąż się śmiał potem jakie ja mogłem mieć pytania chyba kiedy można sex