Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...Tak kłucia często a ból jak na okres w okolicach miesiączki i to jest zupełnie normlane póki nie ma plamien krwawień.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Jak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...
Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietamJak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.
młoda1994
Szybko zleci [emoji4] no tak 7 lat to sporo czasu temu. Ja czasami nie pamiętam co robiłam lub co jadłam wczoraj a co mówić 7 lat wstecz [emoji23][emoji23]Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietam [emoji23]
Ragda
Mam tak damo. Caaaly czas.Dziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
L
Lebkuchen_mum
Gość
NormaDziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
martini6
Czyli jednak szansa na blizniaki
Tak szansa powiedział ze za tydzień okaże się czy się wchłonie jeden czy połączą czy zostaną dwa kręcił ze niby mi takie nie zlecał a przecież on zaznaczał na zleceniu ale cóż .... :/ mąż tylko pocisnął go ze wie pan żona morze łez wylała przez takie nieporozumienie i tyle... ale jestem zadowolona bo oby dwoje zlecili mi zwiększyć dawkę letrox z 50 na 100 i obydwoje mnie skierowali właśnie na dokładne badanie usg bo podejrzewają bliźniaki, mam zrobić za dwa tyg tsh czy spada po zwiększonej dawcę, ale byłam zdziwiona bo myślałam ze powie ze zagrożona ze takie wysokie ale w ogóle się nie przejął tym wynikiem, wiec czekam cierpliwe do środy i mam nadzieje ze w końcu po 2 usg już za 3 razem dostanę wydruk do łapki
martini6
To który będzie u ciebie tydzień na kolejnej wizycie?
My chyba idziemy z dniami tak samo u mnie w środę będzie na usg 7+1
reklama
martini6
Teraz mam wizytę 21 kwietnia więc może już będzie widać serduszko
Myśle ze na pewno