reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Powiem Wam że jestem w szoku że tak szybko wszystkie poznajcie płeć.Jak pisałam wcześniej - ja dopiero w USG połówkowym.U mnie dopiero 10 tydzień więc sobie jeszcze poczekam.Imion nie mam.Przy pierwszym synu miałam nawet przed ciążą.Teraz brak pomysłów.
No kolezanka.tez sie zdziwila ze tak.szybko no ale przeciez w badaniu prenatalnym.to.chyba wiekszosci mowia juz co bedzie przynajmniej tak.mowil ten.lekarz. ja sie dowiedzialam w 13 tc :D

reklama
Hej
U nas nawet ladna pogoda ale tez bardzo.wietrznie.
Dzis rano wstalam z bolem piersi i bolem macicy jak by. Takie dziwne uczucie. I czy wy tez tak.macie ze od.gumki.od.majtek boli was brzuch ? Ja musze dobre majtki kupowac bez gumki albo mega takie wygodne bo nie idzie nosic

Hej dziewczyny. Nadrabiam i nadrabiam... Tyyyle się napisałyście. Na tym etapie ruchy ciężko wyczuć pod ręką. Są to bardzo sporadyczne pukania od środka. Im wyższa ciąża, tym łatwiej to rozpoznać. Ok 16 tc możesz coś pod ręką wyczuć. Ja wczoraj miałam takie właśnie puknięcie po prawej stronie. Moja babcia mówi, że z prawej to na chłopca [emoji6]
To u mnie z prawej puknięcie w zeszła sobotę było;)ale w 11 tyg?wydaje się bardzo wczesnie

To u mnie z prawej puknięcie w zeszła sobotę było;)ale w 11 tyg?wydaje się bardzo wczesnie
Ja też mam 11 tc i na 95% jestem pewna, że to to. Myślę, że z 4 dzieckiem ciężko to pomylić z gazami. Tylko, że to było raz. Więź, że coraz częściej będzie się to powtarzać i mnie martwi mnie to do póki nie mam żeber obitych hehe

Ja też mam 11 tc i na 95% jestem pewna, że to to. Myślę, że z 4 dzieckiem ciężko to pomylić z gazami. Tylko, że to było raz. Więź, że coraz częściej będzie się to powtarzać i mnie martwi mnie to do póki nie mam żeber obitych hehe
Oj tak zebra beda obite ja to mam nadzieję ze mlody bedzie glowa w dol a nie jak Marcela ze deptala mi pecherz

Witam wszystkie ja sie dzisiaj wyyspałam [emoji4]
Witam się z rana, u mnie słoneczko ale wiatr okropny :( Około 15 do domku wracam i trzeba zacząć się uczyć ma egzaminy.
Dzisiaj mi brzuchol wywaliło, ale też dlatego że sobie pojadłam wczoraj :) Ten tydzień szybko mi zleciał, jeszcze jeden i wizyta. Mam nadzieję, że krwiak chociaż odrobinę zniknie, ale pewnie mogę tylko pomarzyć. Nie mogę się doczekać, to już będzie 10+6 więc liczę że dzidzia znowu pięknie mi pomacha łapkami :)
Wczoraj postanowiliśmy jechać nad morze w sierpniu ale mój sobie uwidział Mielno i kropka, więc od wczoraj tylko dzwonię i poszukuje :/
Widze w moje rejony będziesz jechać. Ja tez bym chciała odwiedzić rodzinę w lipcu/sierpniu ale nie wiadomo jak to będzie z praca i kasa.

Nic w Mielnie fajnego nie znaleźliśmy w dobrej cenie co by nam odpowiadało i zarezerwowałam wstępnie w Grzybowie pokój :) Jutro tylko zadzwonię dopytam czy wszystko się zgadza co wyczytałam z opisu i fajnie. Dobrze że jednak się zgodził na mniejszą miejscowość bo chcę ciszy [emoji23]

reklama
Nic w Mielnie fajnego nie znaleźliśmy w dobrej cenie co by nam odpowiadało i zarezerwowałam wstępnie w Grzybowie pokój :) Jutro tylko zadzwonię dopytam czy wszystko się zgadza co wyczytałam z opisu i fajnie. Dobrze że jednak się zgodził na mniejszą miejscowość bo chcę ciszy [emoji23]
Moja babcia wynajmuje latem pokoje w Chłopach to rzut beretem od Mielna. A w jakiej cenie za dobę jeśli moge zapytać szukaliascie?

Do góry