reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ja to.jestem ostatnio.cieki bolek :/ poszlam na spacer z mezem wzięliśmy psa ja plecak woda itp. I dwie godziny bylismy upal na maxa. Mielismy wrocic zrobic obiad ja mialam.umyc podloge i padlam tak spalam.jak dzieciak. Ledwo zyje :D albo mnie to slonce pokonalo albo nie wiem. W ogole zauwazylam ze teraz wlasnie mega mam dni senne co mi sie na poczatku wi ogole nie zdazalo. Wy tez tak macie ?

reklama
Dziewczyny ja to.jestem ostatnio.cieki bolek :/ poszlam na spacer z mezem wzięliśmy psa ja plecak woda itp. I dwie godziny bylismy upal na maxa. Mielismy wrocic zrobic obiad ja mialam.umyc podloge i padlam tak spalam.jak dzieciak. Ledwo zyje :D albo mnie to slonce pokonalo albo nie wiem. W ogole zauwazylam ze teraz wlasnie mega mam dni senne co mi sie na poczatku wi ogole nie zdazalo. Wy tez tak macie ?
Ja tak mam już ze 3 tygodnie i mam nadzieję że to właśnie w 2 trymestrze minie... Ale widocznie nie zawsze tak jest :) ja wystarczy że odpocznę na kanapie od razu śpię... Ani filmu wieczorem obejrzeć ani nic tylko przenoszę się z kanapy do łóżka około 23 :)

Ja tak mam już ze 3 tygodnie i mam nadzieję że to właśnie w 2 trymestrze minie... Ale widocznie nie zawsze tak jest :) ja wystarczy że odpocznę na kanapie od razu śpię... Ani filmu wieczorem obejrzeć ani nic tylko przenoszę się z kanapy do łóżka około 23 :)
Ja to sie staram w ogole nie klasc bo juz po.mnie usne od.razu ale w 1 trym tak nie mialam.wlasnie dopiero jak zaczelam 2 to.tak min 2 h spie w dzien oO i strasznie sie szybko.mecze nie wiem o.co.chodzi :D.

Cześć, jestem nowa ale podglądanie mam we krwi niemal od pierwszego postu. Jak na razie termin w okolicach 24.12 a aplikacja pokazuje rozpoczęty 11 tydzień. Mam pytanie do dziewczyn z podobnym terminem - na kiedy macie wyznaczone usg prenatalne? Bo u mnie chyba dosyć późno - sam koniec 13 tygodnia.

13 tc to nie jest jeszcze późno [emoji6]
To jest w pl chyba do 13+6 .. w Anglii np to między 11+2 - 14+1

Ja zawsze dużo chodziłam, ale teraz spacer pół km a ja nie mogę dojść do domu[emoji23] Szybko się męczę.
Wpłaciliśmy zaliczkę za wakacje więc jedziemy! Bardzo się cieszę :)
Wczoraj zjadłam gołąbka i nie wiem czy mi kapusta tak na zoladku siedzi czy co, ale od wczoraj mi ciężko okropnie i mdli mnie do tego...
Wrzucam wam mojego pieska który też ma dość upałów jak ja, bo my to jesteśmy zimnolubni
Screenshot_20190526-150241.jpeg

Ja zawsze dużo chodziłam, ale teraz spacer pół km a ja nie mogę dojść do domu[emoji23] Szybko się męczę.
Wpłaciliśmy zaliczkę za wakacje więc jedziemy! Bardzo się cieszę :)
Wczoraj zjadłam gołąbka i nie wiem czy mi kapusta tak na zoladku siedzi czy co, ale od wczoraj mi ciężko okropnie i mdli mnie do tego...
Wrzucam wam mojego pieska który też ma dość upałów jak ja, bo my to jesteśmy zimnolubniZobacz załącznik 977733
Super psina :)) moj tez ledwo wrocil do domu po tym 2 h spacerze. Ale my zrobilas ochoty na golabki mmm mniami

Cześć, jestem nowa ale podglądanie mam we krwi niemal od pierwszego postu. Jak na razie termin w okolicach 24.12 a aplikacja pokazuje rozpoczęty 11 tydzień. Mam pytanie do dziewczyn z podobnym terminem - na kiedy macie wyznaczone usg prenatalne? Bo u mnie chyba dosyć późno - sam koniec 13 tygodnia.

Ja prenatalne mam 12+2 :)

reklama
Ja też mam 11 tc i na 95% jestem pewna, że to to. Myślę, że z 4 dzieckiem ciężko to pomylić z gazami. Tylko, że to było raz. Więź, że coraz częściej będzie się to powtarzać i mnie martwi mnie to do póki nie mam żeber obitych hehe

Fajnie macie :) jak prawie skończyłam 11 tc, ale nic nie czuję. Jak coś już bulgocze to raczej gazy są, tak sądzę.

Do góry