brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Jej brzmi to.strasznieobysmy dziewczyny wszystkie dotrwaly do porodu i urodzily zdrowe dzidzie tego nam.wszystkim.zycze [emoji173]
Dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej brzmi to.strasznieobysmy dziewczyny wszystkie dotrwaly do porodu i urodzily zdrowe dzidzie tego nam.wszystkim.zycze [emoji173]
Zupy krem po trochu i nie za gorące mi w miarę wchodziłyOsoby, które męczą wymioty, co jecie "pożywnego" co nie powoduje dodatkowych wymiotów? Ja mam już dość nabiału i nie wiem co robić....
Na tym etapie ruchy ciężko wyczuć pod ręką. Są to bardzo sporadyczne pukania od środka. Im wyższa ciąża, tym łatwiej to rozpoznać. Ok 16 tc możesz coś pod ręką wyczuć. Ja wczoraj miałam takie właśnie puknięcie po prawej stronie. Moja babcia mówi, że z prawej to na chłopca [emoji6]Ja nic nie czujeraz czy dwa jak przylozylam.reke na brzuchu tam nizej bardziej to czulam bombelki ale szybko przeszlo i potem.juz nie czułam wiec myslalam ze to przez gazy czy cos. No nie wiem. Ciekawe kiedy bede czuc.juz sie nie moge doczekac tego.
Ja nic nie czujeraz czy dwa jak przylozylam.reke na brzuchu tam nizej bardziej to czulam bombelki ale szybko przeszlo i potem.juz nie czułam wiec myslalam ze to przez gazy czy cos. No nie wiem. Ciekawe kiedy bede czuc.juz sie nie moge doczekac tego.
Powiem Wam że jestem w szoku że tak szybko wszystkie poznajcie płeć.Jak pisałam wcześniej - ja dopiero w USG połówkowym.U mnie dopiero 10 tydzień więc sobie jeszcze poczekam.Imion nie mam.Przy pierwszym synu miałam nawet przed ciążą.Teraz brak pomysłów.
Ooo super zdjecie. Wlasnie szukalam czegos takiego w internecie ale.nigdzie nie.moglam.znaleźć. super dziekujeTak wyglada położenie jelit i macicy(jelita zasłaniają tak naprawdę macice i dopiero jak zacznie ja wybijać to jelita się ciut unoszą) , wiec dlatego bardzo często kobiety myla Zobacz załącznik 977596ruchy czy muśnięcia z gazami
Gdy będzie kopać już wyczuwalnie to będziesz mieć pewność, ze to jest to