reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Anusiak1990 -Tak? Mam włączone stacje news ale jakos nic o tym na razie nie mowią. Przykre.
Anusiak1990 -Tak? Mam włączone stacje news ale jakos nic o tym na razie nie mowią. Przykre.
Atak nożownika w Poznaniu. Śmiertelnie zranił mężczyznę na przystanku autobusowym
Do ataku nożownika doszło w sobotę wieczorem w Poznaniu na przystanku autobusowym przy Alejach Solidarności. Około 40-letni mężczyzna został ugodzony tam nożem. Zmarł w trakcie przewożenia karetką pogotowia do szpitala. Sprawca został zatrzymany.
www.rmf24.pl
kasiaaaaaa
Ale to podobno tylko w zagrozonej. Ale ja tez nie glaszcze czesto po prostu jakos tak wtedy dotknelam.jak lezalam.i nagle.poczulam takie bulgotanie a tak to wiecej mi sie to nie zdazylo. Moze pozniej bedzie bardziej czuc. Wlasciwie ciekawa jestem.jak to potem bedzie nie moge sie.doczekac.jak bedzie.juz czuc jak.sie wierci czy cosGazow nie ma tak nisko ja nie dotykam brzucha jakos tak mam ze wpojono mi do glowy ze nadmierne glaskanie powoduje stawianie macicy i staram sie nie dotykac:/
kasiaaaaaa
Dziewczyny u was tez tak.zimno w nocy ? U nas tak.zimno ze wytrzymac sie nie da. Wieczory sa na prawde mega chlodne.
Anusiak1990
Bedziemy mialy dosc oj napewno. Ja pamiętam ze mnie juz nocne harce mlodej nie wzruszsly i raz mnie maz budzi ze mam go przestac bic... Ze co ze ja? A to mloda tak ladowala ostro ze tata po plecach obrywal i sie obudzilAle to podobno tylko w zagrozonej. Ale ja tez nie glaszcze czesto po prostu jakos tak wtedy dotknelam.jak lezalam.i nagle.poczulam takie bulgotanie a tak to wiecej mi sie to nie zdazylo. Moze pozniej bedzie bardziej czuc. Wlasciwie ciekawa jestem.jak to potem bedzie nie moge sie.doczekac.jak bedzie.juz czuc jak.sie wierci czy cos
Anusiak1990
Niewiem. bylam dzisiaj pierwszy raz od kilku dni na spacerku ale bylo sloneczko a wieczorem to ja lezinguje grzecznieDziewczyny u was tez tak.zimno w nocy ? U nas tak.zimno ze wytrzymac sie nie da. Wieczory sa na prawde mega chlodne.
Anusiak1990
Sa lutowe mamy
kasiaaaaaa
Serio az tak oj ciekawe jak to bedzie wlasnie tego jednego doczekac sie nie moge teraz. Poczuc dzidzie ) to bedzie boskie ❤Bedziemy mialy dosc oj napewno. Ja pamiętam ze mnie juz nocne harce mlodej nie wzruszsly i raz mnie maz budzi ze mam go przestac bic... Ze co ze ja? A to mloda tak ladowala ostro ze tata po plecach obrywal i sie obudzil
reklama