Lilijanka85
Fanka BB :)
A mi się nie otwiera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi się nie otwiera
A mi powiedziala bo.mialam 1,9 a po mc ciazy 2,8 ze jeszcze raz sprawdzi jak nie urosnie to zacznie spadac bo hormony w ciazy sie tak wahaja i faktycznie uregulowalo sie ale ja leki biore. Wiec nie.wiem.jak to tam.u innych. I bylam.u endokrynologa i moj gin to tez endokrynologMój tak samo, powiedział że jak wyjdzie powyżej 2.5 to natychmiast się mam zgłosić
Nie ma Cię na liście. Napisz priva do anieok, bo prosiła żeby tak się zgłaszać Imię, data poroduA mi się nie otwiera
Napisz do mnie na priv dane do listy bo nie zawsze widze wszystkie posty.A mi się nie otwiera
O kurcze to ja mam 2.85 dziś odebrałam wynik i myślałam że to ok :///ale z drugiej strony w pierwszej ciąży mialam 3.31 i nawet nie byłam u endokrynologa bo nikt nie kazał i bylo oki , teraz się martwięMój tak samo, powiedział że jak wyjdzie powyżej 2.5 to natychmiast się mam zgłosić
W pierwszym trymestrze do max 2. Najlepiej jakby bylo poniżej.O kurcze to ja mam 2.85 dziś odebrałam wynik i myślałam że to ok :///
Dobrze, że dziś mam wizytę ;( a cieszyłam się ,że okW pierwszym trymestrze do max 2. Najlepiej jakby bylo poniżej.