Mi mówili lekarze w szpitalu, ginekolog i pani endokrynolog że najlepiej jakby było poniżej 2. Ale to też zależy od laboratorium i metody badania dlatego normy mogą być różne ale ja zawsze robię w tym samym laboratorium i u mnie do 2.W 1 trym max 2,5 jestes na.pograniczu moim.zdaniem najlepiej.spytac endokrynologa.
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Dokładnie mi lekarz też tak mówił ja miałam 2,55 i mówił że musimy obserwować chce za tydzień powtórzyć.W 1 trym max 2,5 jestes na.pograniczu moim.zdaniem najlepiej.spytac endokrynologa.
Anusiak1990
Ja nosze m a mam te rozmiar s i tez sa duze jak to lidlowskie rzeczy inna rozmiarowka. Moze na koniec beda dobrePrzyszły mi leginsy ciążowe z lidla 2 sztuki 25zł, bardzo fajne, mięciutkie i sporo miejsca na brzuch [emoji23] Tylko ja noszę L a te są jak XL albo nawet XXL
kasiaaaaaa
Dokladnie tak.najlepiej jak by bylo.ponizej 2 ale jak jest powyzej to.nic zlego sie nie dzieje. Tylko slyszalam a lecze sie juz dlugo dosc ze gorna.granica to jest tak.wlasnie 2,5 w przyblizeniu. Wiadomo ze u kazdego jest inaczej i labolatorium.tez ma swoje normy. I wiadomo ze jak rośnie czy spada bardzo pozniej norm.to.trzeba isc do endo no szczegolnie jak w ciazy jestesmy. Tyle.moge doradzic od.siebie wiecej nie wiemMi mówili lekarze w szpitalu, ginekolog i pani endokrynolog że najlepiej jakby było poniżej 2. Ale to też zależy od laboratorium i metody badania dlatego normy mogą być różne ale ja zawsze robię w tym samym laboratorium i u mnie do 2.
kasiaaaaaa
Dziewczyny za 30 min jade na prenatalne wrr boje sie
Lusia125
Ooo dobrze ze mówicie też będę musiała zajść a jak nie to zamówić. A one są chyba od 34 nie?Ja nosze m a mam te rozmiar s i tez sa duze jak to lidlowskie rzeczy inna rozmiarowka. Moze na koniec beda dobre
Lusia125
Trzymamy kciukiDziewczyny za 30 min jade na prenatalne wrr boje sie
Anusiak1990
TakOoo dobrze ze mówicie też będę musiała zajść a jak nie to zamówić. A one są chyba od 34 nie?
reklama
Anusiak1990
Wszystko będzie ok. Czekamy na wiesciDziewczyny za 30 min jade na prenatalne wrr boje sie