kin28
Fanka BB :)
O to mnie pocieszyłaśPimafucin kiedyś dostałam na infekcje, bo nic innego w 1 trymestrze nie można było. Jest rewelacyjny i bardzo szybko działa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to mnie pocieszyłaśPimafucin kiedyś dostałam na infekcje, bo nic innego w 1 trymestrze nie można było. Jest rewelacyjny i bardzo szybko działa.
Moge być moderatorka. A dziewczyny musza same do nas pisać na priv ktore chca. Bo część jest a części nie ma ktos też doszedl itpZnalazlam tą liste ale wiecie które dziewczyny niestety odeszly z listy oprócz tamtych 3? Bo ja nie pamietam ..
Liste jej juz wysłalam ale do tej pory odpowiedzi nie dostałam. Najwyzej sie usunie te co juz odeszy trudno...Moge być moderatorka. A dziewczyny musza same do nas pisać na priv ktore chca. Bo część jest a części nie ma ktos też doszedl itp
Powodzenia! Trzymam kciukiListe jej juz wysłalam ale do tej pory odpowiedzi nie dostałam. Najwyzej sie usunie te co juz odeszy trudno...
Trzymajcie dziewczyny kciuki mam nadzieje ze dzisiaj ida mi sie pogadac z szefem i poimformowac go o ciazy i co dalej z moja umowa.