anieok
Fanka BB :)
Nie wiem czy mi sie uda. Bo chyba mamy zaplanowany weekendWłaśnie super sprawa wybierasz się? Jak coś daj znac jak bylo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy mi sie uda. Bo chyba mamy zaplanowany weekendWłaśnie super sprawa wybierasz się? Jak coś daj znac jak bylo
Ja qg mkeskaczki mam termin 28.11 wg pierwszego usg 10.12 kolejne usg mi zrobila lekarka na szybko to wyszlo jiz 17.12 i aie jej pytam czy do konca roku urodze bo zaraz te usg pokaze styczen i będę jak slonica chodzic w ciazy to sie smiala ze termin po prenatalnych ustalimy taki jaki ma bycAaa to nie wiedzialam zobaczymy może mi w jakimś momencie odstawić ta luteine albo robi tak żebym urodziła w styczniu a nie w grudniu heh bo mam na 21.12 i ostatnio mi mówił że dużo teraz kobiet po terminie rodzi więc nigdy nie wiadomo czy to bd 2019 czy 2020.
Super ze tak szybko się udaloDziewczyny zapisalam.sie na prenatalne.jutro.o 17:30 mam wizyte trzymajcie.kciuki ❤
Ja jestem 9+1 i zależy od dnia.. raz wydaje mi sie że jestem jeszcze chudsza niż przed ciążą, a czasem widzę ogromny brzusio haha. Zależy też czy dużo zjemDziewczyny w pierwszej ciąży czy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ? W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki
Ja jestem 11+5 i widać tylko leciutko wieczorem, a tak to nicDziewczyny w pierwszej ciąży czy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ? W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki
A czy jest tu jakaś dziewczyna która nie robi prenatalnych?
Ja nie robięA czy jest tu jakaś dziewczyna która nie robi prenatalnych?