reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Aaa to nie wiedzialam:) zobaczymy może mi w jakimś momencie odstawić ta luteine albo robi tak żebym urodziła w styczniu a nie w grudniu heh bo mam na 21.12 i ostatnio mi mówił że dużo teraz kobiet po terminie rodzi więc nigdy nie wiadomo czy to bd 2019 czy 2020.
Ja qg mkeskaczki mam termin 28.11 wg pierwszego usg 10.12 kolejne usg mi zrobila lekarka na szybko to wyszlo jiz 17.12 i aie jej pytam czy do konca roku urodze bo zaraz te usg pokaze styczen i będę jak slonica chodzic w ciazy to sie smiala ze termin po prenatalnych ustalimy taki jaki ma byc

Dziewczyny w pierwszej ciąży :) czy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ? :) W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki :)
Ja jestem 9+1 i zależy od dnia.. raz wydaje mi sie że jestem jeszcze chudsza niż przed ciążą, a czasem widzę ogromny brzusio haha. Zależy też czy dużo zjem

U mnie znowu plamienie wczoraj te cos bylo ale nie duzo a dzisiaj juz wiecej... Czy to sie kiedys skonczy? Te nerwy mnie wykoncza. A tylko pozbieralam ubrania do pralki. Zostaje mi lezenie

reklama
Do góry