reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Moje tez pierwsze usg i na sama mysl az mi sie plakac chce ( boje sie ze cos.jest nie tak bo objawy od dwoch dni zmalaly. Jak tam.pojde na to usg to na bank bede ryczecDzień dobry
Ja dzisiaj pierwsze spotkanie z położna / karta ciazy , pobranie krwi i cała reszta .. usg pewnie za jakiś tydzień-dwa razem z badaniami genetycznymi
Podkreślę, ze to pierwsze spotkanie i będzie drugie usg dopiero - jestem naprawdę cierpliwa muszę stwierdzić hi hi
An1982
Hej
Ja po wizycie wszystko w porzadku doktor zrobil szybkie usg, ja się oczywiscie poryczalam... Dostalam skierowania standardowe i dodatkowo do poradni genetycznej bo mam wskazania z poprzedniej ciąży. Doktor mnie uspokaja ale ja poki nie urodze to będę sie martwić zeby byl maluszek zdrowy
Ja po wizycie wszystko w porzadku doktor zrobil szybkie usg, ja się oczywiscie poryczalam... Dostalam skierowania standardowe i dodatkowo do poradni genetycznej bo mam wskazania z poprzedniej ciąży. Doktor mnie uspokaja ale ja poki nie urodze to będę sie martwić zeby byl maluszek zdrowy
kasiaaaaaa
Gratuluję mamy termin ten sam ) a jednak nadzieja powinna umierac ostatnia ❤Witajcie. Jestem po wczorajszej wizycie. I nawet zostaje z Wamiza . Moje puste jajo, z 8tc wczoraj okazalo sie ruchliwym ludzikiem, (okreslenie p.dr). Robiac usg , mowi do mnie, oooo co za ruchy :O piekny w calej okazalosci ruchliwy ludzik:-). Nie dowiezalam wlasnym oczom,, az sie prawie ze szczescia poplakalam. Takze zostaje z wami. Termin na 8gr
kasiaaaaaa
Gratulacje wszystkim dziewczynom ktore.dzis widzialy swoje babelki ❤❤ i wizytowaly
brak..wyobraźni
Moje tez pierwsze usg i na sama mysl az mi sie plakac chce ( boje sie ze cos.jest nie tak bo objawy od dwoch dni zmalaly. Jak tam.pojde na to usg to na bank bede ryczec
Ja robiłam prywatnie w 7tc, a teraz będzie już bezpłatne .. w Anglii pierwsze jest to prenatalne
Który tc u Ciebie ?? Objawy im blizej drugiego trymestru tym mogą być słabsze, wiec nie ma co panikować Bl jest napewno wszytko ok
kasiaaaaaa
Jutro bedzie 12 tc i we wtorek mam to usg. Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze nic nawet nie chce slyszec ze jest zleJa robiłam prywatnie w 7tc, a teraz będzie już bezpłatne .. w Anglii pierwsze jest to prenatalne
Który tc u Ciebie ?? Objawy im blizej drugiego trymestru tym mogą być słabsze, wiec nie ma co panikować Bl jest napewno wszytko ok
To cudowna wiadomość! ❤Witajcie. Jestem po wczorajszej wizycie. I nawet zostaje z Wamiza . Moje puste jajo, z 8tc wczoraj okazalo sie ruchliwym ludzikiem, (okreslenie p.dr). Robiac usg , mowi do mnie, oooo co za ruchy :O piekny w calej okazalosci ruchliwy ludzik:-). Nie dowiezalam wlasnym oczom,, az sie prawie ze szczescia poplakalam. Takze zostaje z wami. Termin na 8gr
brak..wyobraźni
Jutro bedzie 12 tc i we wtorek mam to usg. Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze nic nawet nie chce slyszec ze jest zle
Masz odp na Twoje troski... zaraz wchodzisz w drugi trymestr i masz prawo czuć się lepiej
reklama