reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Moje tez pierwsze usg i na sama mysl az mi sie plakac chceDzień dobry
Ja dzisiaj pierwsze spotkanie z położna / karta ciazy , pobranie krwi i cała reszta .. usg pewnie za jakiś tydzień-dwa razem z badaniami genetycznymi
Podkreślę, ze to pierwsze spotkaniei będzie drugie usg dopiero
- jestem naprawdę cierpliwa muszę stwierdzić hi hi
An1982
Hej
Ja po wizycie wszystko w porzadku doktor zrobil szybkie usg, ja się oczywiscie poryczalam... Dostalam skierowania standardowe i dodatkowo do poradni genetycznej bo mam wskazania z poprzedniej ciąży. Doktor mnie uspokaja ale ja poki nie urodze to będę sie martwić zeby byl maluszek zdrowy
Ja po wizycie wszystko w porzadku doktor zrobil szybkie usg, ja się oczywiscie poryczalam... Dostalam skierowania standardowe i dodatkowo do poradni genetycznej bo mam wskazania z poprzedniej ciąży. Doktor mnie uspokaja ale ja poki nie urodze to będę sie martwić zeby byl maluszek zdrowy
kasiaaaaaa
Gratuluję mamy termin ten samWitajcie. Jestem po wczorajszej wizycie. I nawet zostaje z Wamiza. Moje puste jajo, z 8tc wczoraj okazalo sie ruchliwym ludzikiem, (okreslenie p.dr). Robiac usg , mowi do mnie, oooo co za ruchy :O piekny w calej okazalosci ruchliwy ludzik:-). Nie dowiezalam wlasnym oczom,, az sie prawie ze szczescia poplakalam. Takze zostaje z wami. Termin na 8gr
kasiaaaaaa
Gratulacje wszystkim dziewczynom ktore.dzis widzialy swoje babelki ❤❤ i wizytowaly
brak..wyobraźni
Moje tez pierwsze usg i na sama mysl az mi sie plakac chce( boje sie ze cos.jest nie tak bo objawy od dwoch dni zmalaly. Jak tam.pojde na to usg to na bank bede ryczec
Ja robiłam prywatnie w 7tc, a teraz będzie już bezpłatne .. w Anglii pierwsze jest to prenatalne
Który tc u Ciebie ?? Objawy im blizej drugiego trymestru tym mogą być słabsze, wiec nie ma co panikować
kasiaaaaaa
Jutro bedzie 12 tc i we wtorek mam to usg. Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze nic nawet nie chce slyszec ze jest zleJa robiłam prywatnie w 7tc, a teraz będzie już bezpłatne .. w Anglii pierwsze jest to prenatalne
Który tc u Ciebie ?? Objawy im blizej drugiego trymestru tym mogą być słabsze, wiec nie ma co panikowaćBl jest napewno wszytko ok
To cudowna wiadomość! ❤Witajcie. Jestem po wczorajszej wizycie. I nawet zostaje z Wamiza. Moje puste jajo, z 8tc wczoraj okazalo sie ruchliwym ludzikiem, (okreslenie p.dr). Robiac usg , mowi do mnie, oooo co za ruchy :O piekny w calej okazalosci ruchliwy ludzik:-). Nie dowiezalam wlasnym oczom,, az sie prawie ze szczescia poplakalam. Takze zostaje z wami. Termin na 8gr
brak..wyobraźni
Jutro bedzie 12 tc i we wtorek mam to usg. Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze nic nawet nie chce slyszec ze jest zle
Masz odp na Twoje troski... zaraz wchodzisz w drugi trymestr i masz prawo czuć się lepiej
reklama