Dokładnie, też przy córce miałam taki i byłam mega zadowolonaJa mogę z ręka na sercu polecić takie śpiworki
Zapinane, dziecko nie wturla się w dol , ani nie odkopię w nocy i nie trzeba za mocno na noc ubierać
Zobacz załącznik 972848
reklama
Alex85
Fanka BB :)
Najlepsze takie polecam również babygro bag są tez fajne dla noworodków bo można zasunąć rękawki i dziecko czuje się jak w brzuszku. Syn spał tak pierwszy miesiącDokładnie, też przy córce miałam taki i byłam mega zadowolona
Magdalena S
Dziewczyny mam pytanie byłam na wizycie kontrolnej usg to 9tc chodzę co dwa tygodnie prywatnie, lekarz założył kartę ciąży pobrał cytologie i zrobił usg przez powłoki brzusznej i tu się pojawiła chwila grozy bo nie mógł znaleźć serduszka bijacego dopiero po 5 min szukania znalazł, myślałam że i moje serce stanie! I ponownie dla pewności zrobił też dopochwowo i pokazał że bije i jest wszystko ok. Powiedzcie czy nie za szybko usg przez brzuch? Czy wam też już takie usg wykonują? Dodam że jestem po cesarce i mam zrosty więc trochę zła byłam że naraził mnie na taki stres...
Ojejku, współczuje przeżycia !! Als najważniejsze, że wszystko jest w porządku [emoji173]️ wydaje mi się, że to wcześnie na usg przez brzuch [emoji849] ja mam w poniedziałek wizytę 11tc. Ciekawe jak będzie wykonywane badanie.
Annuss- to zdecydowanie za wcześnie na usg przez powłoki brzuszne- a już na pewno w celach pomiarowych.
Można co najwyżej podejrzeć maluszka aby zerknąć czy serduszko bije wogóle ale niewiele można jeszcze dobrze zobaczyć na tym etapie.
ja jestem w 11 tc i dziś jak pierwszy raz mi lekarka podejrzała tylko przez brzuch to obraz był zdecydowanie mały i ledwo wyraźny i sama powiedziała że to tylko aby zerknąć a nie sprawdzać czy jest ok.
Można co najwyżej podejrzeć maluszka aby zerknąć czy serduszko bije wogóle ale niewiele można jeszcze dobrze zobaczyć na tym etapie.
ja jestem w 11 tc i dziś jak pierwszy raz mi lekarka podejrzała tylko przez brzuch to obraz był zdecydowanie mały i ledwo wyraźny i sama powiedziała że to tylko aby zerknąć a nie sprawdzać czy jest ok.
kasiaaaaaa
Ja tez staram sie autem.jezdzuc ale dzis pozyczylam.mamie auto bo ma 12 h. Na zwolnieniu jestem a psa mam labladora czasem.mysle ze ma jakies adhd a jak sie nie wyszaleje to juz w ogole w domu potrafi tak narozrabiac ze masakra.Znam to chociaż na zakupy staram się jeździć samochodem heh a pracujesz czy już na zwolnieniu? Jakiego masz pieska? Bo często o nim piszesz
Anusiak1990
Hihi mam to samo jaka masz apke?Zobacz załącznik 972870 witam się dziś zaczynam 12 tc jej jak super
anieok
Bliźniaczka mamy tą samą apke xD hahaZobacz załącznik 972870 witam się dziś zaczynam 12 tc jej jak super
Anusiak1990
Co to za apka?Bliźniaczka mamy tą samą apke xD hahaZobacz załącznik 972871
reklama
kasiaaaaaa
Woow super juz nie dlugo koniec 3mc ) ja mam za dwa dni 12 tc a we wtorek usgZobacz załącznik 972870 witam się dziś zaczynam 12 tc jej jak super