anieok
Fanka BB :)
PreglifeCo to za apka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PreglifeCo to za apka?
PregnafileHihi mam to samo jaka masz apke?
Cześć wszystkim, ja mam dzisiaj kiepski stan , rano wymiotowałam i ciągle mam to okropne uczucie, że nadal mi się chce . próbuje zrobić obiad bo obiecałam mojemu. A nie miałam nawet sił się dziś uczesac ani umalowac i wyglądam jak upiur Oby jutro było lepiejPreglife
Ta mamJa polecam ta, PregnancyZobacz załącznik 972879Zobacz załącznik 972879
Młody jest? To fajnie bd opiekuńczy jak dziecko się pojawi ja mam shih tzu jeszcze szczeniaka. Ale grzeczny i bardzo lubi dzieci więc mam nadzieję że bd opiekuńczy a nie zazdrosny a to masz fajnie odpoczywaj. Ja póki co pracuje ale myślę że w wakacje też już pójdę na l4Ja tez staram sie autem.jezdzuc ale dzis pozyczylam.mamie auto bo ma 12 h. Na zwolnieniu jestem a psa mam labladora czasem.mysle ze ma jakies adhd a jak sie nie wyszaleje to juz w ogole w domu potrafi tak narozrabiac ze masakra.
Tez ta mam.calkiem fajna jestJa polecam ta, PregnancyZobacz załącznik 972879Zobacz załącznik 972879
I pokazuje Ci w dwoch apkach ten sam tc? Pregancy pokazuje 11+0 a pregnalife 11+6 a termin porodu i ostatniej @ten samTez ta mam.calkiem fajna jest
6 lat juz ma ale czasem sie zachowuje jak szczeniak. No i jak.sie nie wybiega to.widac ze, energia go rozpiera i zaczyna rozrabiac zastanawiam sie jak potem z wozkiem bedzie z nami spacerowacMłody jest? To fajnie bd opiekuńczy jak dziecko się pojawi ja mam shih tzu jeszcze szczeniaka. Ale grzeczny i bardzo lubi dzieci więc mam nadzieję że bd opiekuńczy a nie zazdrosny a to masz fajnie odpoczywaj. Ja póki co pracuje ale myślę że w wakacje też już pójdę na l4