reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja polecam ta, Pregnancy Screenshot_20190515-141051_Pregnancy.jpg
Screenshot_20190515-141051_Pregnancy.jpg

Cześć wszystkim, ja mam dzisiaj kiepski stan , rano wymiotowałam i ciągle mam to okropne uczucie, że nadal mi się chce . próbuje zrobić obiad bo obiecałam mojemu. A nie miałam nawet sił się dziś uczesac ani umalowac i wyglądam jak upiur :p Oby jutro było lepiej
, bo muszę podjechać do pracy na chwilę. Dziś wolne, a już miałam 5 telefonów z pracy w tym jeden, który mnie zdenerwował. Wzięłam kilka dni wolnego,a nawet nie dadzą odpocząć psychicznie.

Ps. Też korzystam z PREGLIFE oraz 2 innych aplikacji oraz 1 online. ;)

Ja tez staram sie autem.jezdzuc ale dzis pozyczylam.mamie auto bo ma 12 h. Na zwolnieniu jestem a psa mam labladora czasem.mysle ze ma jakies adhd a jak sie nie wyszaleje to juz w ogole w domu potrafi tak narozrabiac ze masakra.
Młody jest? To fajnie bd opiekuńczy jak dziecko się pojawi :) ja mam shih tzu jeszcze szczeniaka. Ale grzeczny i bardzo lubi dzieci więc mam nadzieję że bd opiekuńczy a nie zazdrosny :) a to masz fajnie odpoczywaj. Ja póki co pracuje ale myślę że w wakacje też już pójdę na l4

reklama
Młody jest? To fajnie bd opiekuńczy jak dziecko się pojawi :) ja mam shih tzu jeszcze szczeniaka. Ale grzeczny i bardzo lubi dzieci więc mam nadzieję że bd opiekuńczy a nie zazdrosny :) a to masz fajnie odpoczywaj. Ja póki co pracuje ale myślę że w wakacje też już pójdę na l4
6 lat juz ma ale czasem sie zachowuje jak szczeniak. No i jak.sie nie wybiega to.widac ze, energia go rozpiera i zaczyna rozrabiac zastanawiam sie jak potem z wozkiem bedzie z nami spacerowac :)

Do góry