reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziękuję Kochana za odpowiedź. Wiem że rozdrapuje rany ale mam tyle wątpliwości. Mój mąż twierdzi, że już wystarczy mi tego cierpienia i że wykorzystalam limit złego. Ja nie wiem czemu tak się dzieje ze jedni zabijają dzieci i katuja a Ci co bardzo chcą muszą tyle przejść i cierpieć.
Nie ma za co :). Jak widać brak objawów o niczym nie świadczy jak i to że one są. Każdy inaczej przechodzi ciaze i nie ma co czytać w internecie bo tylko niepotrzebnie się nakręcamy. Trzeba wierzyć że będzie dobrze

reklama
Nie ma za co :). Jak widać brak objawów o niczym nie świadczy jak i to że one są. Każdy inaczej przechodzi ciaze i nie ma co czytać w internecie bo tylko niepotrzebnie się nakręcamy. Trzeba wierzyć że będzie dobrze
Uwierz mi ze staram się jak mogę wierzyć że będzie dobrze. No i widzę sama po sobie ze mam inne nastawienie w tej ciazy niż w tamtej.

Mamuśki wy tez macie dni ze moglybyscie gory przenosic i dni gdy nie macie sily z lozka wstac ? Ja ostatni tydzien bylam wulkanem energii w domu codziennie jakies fajne posilki wymyslalam, sprzatalam chociaz nie bylo juz momentami co, z psami chodzilam na spacery a dzis nie mam sily sie zebrac i cokolwiek zrobic...

Hej
A ja dzis poszlam na drugi rynek myslalam ze droga zajmie mniej a ja z powrotem szlam 1,5 h z plecakiem i zakupami. Myslalam ze skonam nigdy wiecej nie ide na ten rynek. Na dodatek przyszlam do, domu a pies juz sie tak patrzylam ze musiałam z nim wyjść i znowu zajelo to mk 40 min wiec lacznie bylam ponad 2 h na nogach. Ledwo zyje :D a jeszcse tyle ogarniania w domu ze eh.. mnie do zakupow dla maluszka nie ciagnie bo staram sie omijać na razie te produkty. Ale widzialam ze teraz jest mnostwo promocji. H&m w biedro majaa byc butelki kocyki itp mnostwo tego teraz.

Hej
A ja dzis poszlam na drugi rynek myslalam ze droga zajmie mniej a ja z powrotem szlam 1,5 h z plecakiem i zakupami. Myslalam ze skonam nigdy wiecej nie ide na ten rynek. Na dodatek przyszlam do, domu a pies juz sie tak patrzylam ze musiałam z nim wyjść i znowu zajelo to mk 40 min wiec lacznie bylam ponad 2 h na nogach. Ledwo zyje :D a jeszcse tyle ogarniania w domu ze eh.. mnie do zakupow dla maluszka nie ciagnie bo staram sie omijać na razie te produkty. Ale widzialam ze teraz jest mnostwo promocji. H&m w biedro majaa byc butelki kocyki itp mnostwo tego teraz.
Znam to chociaż na zakupy staram się jeździć samochodem heh a pracujesz czy już na zwolnieniu? Jakiego masz pieska? Bo często o nim piszesz

Mamuśki wy tez macie dni ze moglybyscie gory przenosic i dni gdy nie macie sily z lozka wstac ? Ja ostatni tydzien bylam wulkanem energii w domu codziennie jakies fajne posilki wymyslalam, sprzatalam chociaz nie bylo juz momentami co, z psami chodzilam na spacery a dzis nie mam sily sie zebrac i cokolwiek zrobic...
Dokladnie tez tak mam. W weekend pelna energi a od pon nic mi sie nie chce jeszcze siedze na przerwie i tak mi sie spac chce ze nie wytrzymam a dzisiaj do 18..

Ja mogę z ręka na sercu polecić takie śpiworki :)
Zapinane, dziecko nie wturla się w dol , ani nie odkopię w nocy i nie trzeba za mocno na noc ubierać :)

IMG_7259.JPG

reklama
Dziewczyny mam pytanie byłam na wizycie kontrolnej usg to 9tc chodzę co dwa tygodnie prywatnie, lekarz założył kartę ciąży pobrał cytologie i zrobił usg przez powłoki brzusznej i tu się pojawiła chwila grozy bo nie mógł znaleźć serduszka bijacego dopiero po 5 min szukania znalazł, myślałam że i moje serce stanie! I ponownie dla pewności zrobił też dopochwowo i pokazał że bije i jest wszystko ok. Powiedzcie czy nie za szybko usg przez brzuch? Czy wam też już takie usg wykonują? Dodam że jestem po cesarce i mam zrosty więc trochę zła byłam że naraził mnie na taki stres...

Do góry