reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Tak moja 1@kasiaaaaaa Twoja to pierwsza ciąża ?
Gratulacje! ❤Dziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm ❤ jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu
kasiaaaaaa
Uff dobrze wiedziec ze sama nie jestemWitaj w klubie mam podobnie jak chodzę po schodach to mnie tak bolą... A rozmiar większy o 2 miseczki chyba
Joasia..
172cmDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
kin28
Dziewczyny wszystko dobrze, już po badaniu!
Z pomiarów 7tc, termin na 24.12, a z miesiączki na 18 Serduszko bije, widziałam, tętno ponoć idealne.
Mam iść na krew i całą resztę i 21.05 z wynikami się pokazać. A prenatalne 10-21 czerwca się zapisać samemu gdzieś, bo na Śląsku darmowe
Z pomiarów 7tc, termin na 24.12, a z miesiączki na 18 Serduszko bije, widziałam, tętno ponoć idealne.
Mam iść na krew i całą resztę i 21.05 z wynikami się pokazać. A prenatalne 10-21 czerwca się zapisać samemu gdzieś, bo na Śląsku darmowe
Gratulacje! Super, że wszystko dobrzeDziewczyny wszystko dobrze, już po badaniu!
martuśka0103
Ja 160piersi to samo tragedia chociaż troszkę zelżały takze jest szansa ze juz nie długo będzie lepiej heheDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
martuśka0103
Jaki slodki bobikDziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm ❤ jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu
reklama
Alex85
Ja mam 176cm i jestem szczupła i tylko wieczorem wywala mi mała piłeczkęrano już płasko. W poprzedniej ciazy dopiero w 5 mscu cokolwiek było widać172cm