reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
No wlasnie nie. Powiedziała ze w 12tygodniu wszystko bedzie juz miekkie i szybko sie ja nastawi. A mnie glupie badanie boli bo wszystko mam obniżoneA lekarka nie wyjaśniła jak to ma wyglądać?
kasiaaaaaa
Dziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oOMoje zdj.z wczoraj. Jakos ładniejszego nie moglam cyknąc 10tc
Anusiak1990
163w kapeluszuDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
kin28
Ja gdzieś szukając info o tyłozgięciu kiedyś trafiłam na artykuł czy wpis na forum jakimś o podnoszeniu ręcznym macicy w 12tc, ale jak na złość nie mogę znaleźćCzy ktos cos slyszal o tym prostowaniu macicy? Jest przerażona. Szukam w necie ale nic nie umiem znalesc
anieok
Nigdy nie zaglebialam sie w temat. Nie mam pojęcia o tym. A do tego 12tygodnia może jeszcze sama sie macica wyprostować?No wlasnie nie. Powiedziała ze w 12tygodniu wszystko bedzie juz miekkie i szybko sie ja nastawi. A mnie glupie badanie boli bo wszystko mam obniżone
158cm i możliwe ze to ma wpływ na mój brzucholDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
Anusiak1990
Ona podobno nie drgnela od poczatku a leze ciagle na brzuchu. Boze zabieg jak to brzmi... Lekarka powiedziala ze zeobimy to na miejscu co znaczy ze na zywca bez znieczulenia wiem panikuje ale boje sie jak cholera
reklama