Narazie Kochana się nie przejmuj może to tylko tak brzmi. Mam nadzieję że sama się podniesie i nie będzie to konieczne.Ona podobno nie drgnela od poczatku a leze ciagle na brzuchu. Boze zabieg jak to brzmi... Lekarka powiedziala ze zeobimy to na miejscu co znaczy ze na zywca bez znieczulenia wiem panikuje ale boje sie jak cholera
reklama
Gratulacje Ciociu! ;-*Dzis o 10.10 na swiat przyszedl moj 4 bratanek 55cm 3600 jupii
U
użytkownik an
Gość
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Woow super gratuluje )Dziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu
U
użytkownik an
Gość
Ja mam tyłozgięcie macicy i nikt kompletnie mi nic nie mówił o tym , za to dziś lekarz powiedział mi że mam niepoprawne ułożenie w miednicy chyba właśnie chodzi o tyłozgięcie i nie mógł przez to urodzić się mój synek przez sn a ja się męczyłam i druga napewno będzie cc z tych właśnie wskazanJa gdzieś szukając info o tyłozgięciu kiedyś trafiłam na artykuł czy wpis na forum jakimś o podnoszeniu ręcznym macicy w 12tc, ale jak na złość nie mogę znaleźć
kasiaaaaaa
Byc moze ja mam 174Nigdy nie zaglebialam sie w temat. Nie mam pojęcia o tym. A do tego 12tygodnia może jeszcze sama sie macica wyprostować?
158cm i możliwe ze to ma wpływ na mój brzuchol
anieok
Ania tak czytam o tym tylozgieciu i o zabiegu i piszą ze tego sie juz nie praktkuje, ze czasem macica potrzebuje wiecej czasu zeby sie naprostowac, ale generalnie ze to powinno być w zgodzie z naturą. Może skonsultuj z jakimś innym lekarzem?
brak..wyobraźni
Czy ktos cos slyszal o tym prostowaniu macicy? Jest przerażona. Szukam w necie ale nic nie umiem znalesc
A to nie chodzi o prostowanie tyłozgięcia macicy ?? [emoji848]
brak..wyobraźni
Dziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
@kasiaaaaaa Twoja to pierwsza ciąża ?
reklama
Lusia125
Witaj w klubie mam podobnie jak chodzę po schodach to mnie tak bolą... A rozmiar większy o 2 miseczki chybaDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO