reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Ona podobno nie drgnela od poczatku a leze ciagle na brzuchu. Boze zabieg jak to brzmi... Lekarka powiedziala ze zeobimy to na miejscu co znaczy ze na zywca bez znieczulenia wiem panikuje ale boje sie jak cholera
Narazie Kochana się nie przejmuj może to tylko tak brzmi. Mam nadzieję że sama się podniesie i nie będzie to konieczne.

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm ❤️ jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu

Załączniki

• IMG_20190507_164748654.jpg
    IMG_20190507_164748654.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 65
Ja gdzieś szukając info o tyłozgięciu kiedyś trafiłam na artykuł czy wpis na forum jakimś o podnoszeniu ręcznym macicy w 12tc, ale jak na złość nie mogę znaleźć
Ja mam tyłozgięcie macicy i nikt kompletnie mi nic nie mówił o tym , za to dziś lekarz powiedział mi że mam niepoprawne ułożenie w miednicy chyba właśnie chodzi o tyłozgięcie i nie mógł przez to urodzić się mój synek przez sn a ja się męczyłam i druga napewno będzie cc z tych właśnie wskazan

Ania tak czytam o tym tylozgieciu i o zabiegu i piszą ze tego sie juz nie praktkuje, ze czasem macica potrzebuje wiecej czasu zeby sie naprostowac, ale generalnie ze to powinno być w zgodzie z naturą. Może skonsultuj z jakimś innym lekarzem?

reklama
Dziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
Witaj w klubie mam podobnie jak chodzę po schodach to mnie tak bolą... A rozmiar większy o 2 miseczki chyba

Do góry