reklama
martuśka0103
Fanka BB :)
Dobra na szybko dorzuciłam póki mi Dziecię pozwala do kompa podejść jak ktoś coś jeszcze to już wieczorem Zobacz załącznik 969751
martuśka0103
Dla mnie mięso moze nie istniec ☺ale placki ziemniaczane z jogurtem mmmm pychaU mnie najgorsze jest to, że przed ciążą jak myślałam o plackach ziemniaczanych to sama myśl mnie odrzucała, bo to ocieka tłuszczem a teraz... Odwrotnie!!! wszystko co smażone bym pochłonęła ... (Oprócz mięsnych rzeczy)
Hej, przykro mi z powodu wczorajszych smutnych wiadomości.. Tule i mocno trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło!! :* ja wizytę mam w czwartek rano i też nie mogę się doczekać czy wszystko będzie wporzadku.. Trzymam kciuki za wszystkie z Was które mają niebawem wizytę
martuśka0103
Ja jeszcze marchew dodaje i cebulke doprawiam i smaze rewelka moge takich zjesc sporo hahaCoś w tych plackach ziemniaczanych jest, bo przedwczoraj prosiłam babcię żeby bi zrobiła i sobie pojadłam
reklama
kin28
O tak, teściowa robi takie z marchewką i cebulą, grubo tarte, pychota. Babcia za to całkiem inne, ale nie pogardzę haha, aż sobie smaka narobiłamJa jeszcze marchew dodaje i cebulke doprawiam i smaze rewelka moge takich zjesc sporo haha