reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

A ze względu na co CC? Przepraszam, może mówiłaś ale tyle tych wiadomości, że jeszcze wszystkich nie kojarzę :) ja mam 9+1 :) a wizyta dopiero jutro i już nie mogę się doczekać!
Po pierwsze juz raz mialam cc i to juz jest wskazanie a po drugie mam za wąską miednice - dzidzia moglaby sie zaklinowac w kanale i pewnie i tak skonczylo by sie szybkim cc albo vacuum. Lekarka powiedziala, ze to mon wybór i jesli się upre to moge rodzic sn ale ona by wolala cc.

reklama
Wgl to zazdroszcze Wam tych wizyt u lekarza ! Ja swoja ostatnia mialam 24 kwietnia i teraz dopiero 22 maja. Chcialabym takie potwierdzenie ze nadal jest wszystko w porzadku...
Ja chodzę prywatnie i powiedziała, że narazie co 2 tygodnie wizyty będą.
Ale szczerze mówiąc nie wiem czy nie iść na nfz gdzieś, bo jednak 150zł za wizytę to nie jest mało dla studentki [emoji23]
Tyle, że totalnie się na tym nie znam, w ogóle na lekarzach, jak to wszystko działa. Krew miałam pobieraną w wieku 4 lat i 18, moczu chyba nigdy, niezaradna jestem i muszę się ogarnąć w końcu [emoji23]

A co do zdjęcia to o ile będzie wszystko dobrze to dostanę na pewno :) Takiego bąbelka zobaczyłam 2 tygodnie temu ;)
IMG_20190423_202229.jpeg

Wgl to zazdroszcze Wam tych wizyt u lekarza ! Ja swoja ostatnia mialam 24 kwietnia i teraz dopiero 22 maja. Chcialabym takie potwierdzenie ze nadal jest wszystko w porzadku...
Ja mam podobnie 25 kwietnia ostatnia wizyta i teraz dopiero 23 maj. A na zwolnieniu jestem już prawie miesiąc przez tą kosmowke.

Witam z rana. Jak humorki?
@Mama2018mama2019 nastawienie pozytywne?
U mnie z wiesci to to ze wlasnie czekam na narodziny 4 bratanka. Bratowa wlasnie walczy na porodowce.... Dzisiaj taki power ze niewiem co juz ze soba robic ogarnelam mieszkanie w sumie nie musialam ale jakos tak wena mnie naszla zjadlam jablko i odliczam czas do wizyty.

Witam z rana. Jak humorki?
@Mama2018mama2019 nastawienie pozytywne?
U mnie z wiesci to to ze wlasnie czekam na narodziny 4 bratanka. Bratowa wlasnie walczy na porodowce.... Dzisiaj taki power ze niewiem co juz ze soba robic ogarnelam mieszkanie w sumie nie musialam ale jakos tak wena mnie naszla zjadlam jablko i odliczam czas do wizyty.
U mnoe pewnie dzisiaj nie będzie usg. Chociaz w sumie to niewiem. Jestem ciekawa jak ta lekarka będzie prowadzila ta ciaze. Bo ze bedzie dobrze to wiem czuje to... Jakis naplyw euforii dzisiaj

Nie jesteś sama. Ja miałam 26 kwietnia i mam dopiero 10 czerwca... :/ nie wiem czy wytrzymam...

reklama
Do góry