reklama
sylwiaal
Fanka BB :)
Hej, troche mnie nie bylo, z calego serca wspolczuje strat, ciezko mi wyobrazic co czujecie jednak wierzcie i badzcie dobrej mysli ze bedzie jeszcze cudownie i wszystko sie ulozy po prostu w innym czasie.
Ostatnio mialam wielkie hustawki nastroju, placz nerwy, smiech wszystko na raz.
Dzis i ja sie wizytuje 15.40 stres jest, snilo mi sie ze spoznilam sie do lekarza ale na moment przystapienia do badania sie obudzilam. Musze sie czyms zajac aby czas szybko zlecial.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis!
Ostatnio mialam wielkie hustawki nastroju, placz nerwy, smiech wszystko na raz.
Dzis i ja sie wizytuje 15.40 stres jest, snilo mi sie ze spoznilam sie do lekarza ale na moment przystapienia do badania sie obudzilam. Musze sie czyms zajac aby czas szybko zlecial.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis!
U
użytkownik an
Gość
U
użytkownik an
Gość
Powiem szczerze że ja dziś nie kontaktuje bo że stresu kręci mi się w głowie ;p
Może to dziwne ale kiedyś z moim synkiem w ciąży śnił mi się taki glosny głos "będzie dobrze" a w tej ciąży śniło mi się po wizycie u lekarza że zarodek mówił "żyje" i się przekształcał wiem głupie to ale serio miałam takie sny
Może to dziwne ale kiedyś z moim synkiem w ciąży śnił mi się taki glosny głos "będzie dobrze" a w tej ciąży śniło mi się po wizycie u lekarza że zarodek mówił "żyje" i się przekształcał wiem głupie to ale serio miałam takie sny
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anieok
Bardzo fajne sny. Mi dwa razy przysnily sie moje dzieci. Tzn w pierwszej ciąży zanim poznałam płeć przyśnił mi sie syn choć nie widzialam go wyraznie. A w drugiej przysnila mi sie córka i byla bardzo podobna do siebie jak ja urodziłam. Aż w szoku byłam. Jakby dziecko dawało znać. W tej ciąży śnił mi sie pozytywny test zanim go zrobiłam. Choć akurat w tym cyklu nic nie wskazywało żeby miało sie udać
U
użytkownik an
Gość
Coś jest w takich snach jeśli są takie dogłębne , moj najpiękniejszy sen był po śmierci babci mojego męża , była na łące pełnej kwiatów słońca i spokoju i mówiła że jest jej dobrze ja poczułam się tak błogo i nigdy tego nie zapomne wierzę w to że chciała przekazać rodzinie że zaznała spokoju ❤Bardzo fajne sny. Mi dwa razy przysnily sie moje dzieci. Tzn w pierwszej ciąży zanim poznałam płeć przyśnił mi sie syn choć nie widzialam go wyraznie. A w drugiej przysnila mi sie córka i byla bardzo podobna do siebie jak ja urodziłam. Aż w szoku byłam. Jakby dziecko dawało znać. W tej ciąży śnił mi sie pozytywny test zanim go zrobiłam. Choć akurat w tym cyklu nic nie wskazywało żeby miało sie udać
Dlatego może niektóre sny chcą nam coś przekazać
Lusia125
Ja robiłam w diagnostyce zapłaciłam 230zl.Każde laboratorium ma swój cennik, ja zapłaciłam 220zl, ale gdybyn robiła w diagnostyce wyszło by kolo 300-350zl. No i nie każdy lekarz przepisuje to samo. Jedni tylko zalecane inni dodaja jeszcze jakieś dodatkowe.
reklama
Lusia125
Prawda bo ceny są rozne zależy do jakiego laboratorium zawozaDiagnostka też ma swój cennik w każdym mieście. W sensie ze np u mnie w diagnostyce jest dużo drożej niż w diagnostyce 30km dalej. A jeszcze kilka.lat wstecz była najtańsza w miescie.