Ale super prezent.Ja nie jadlam ryb do zajscia w ciaze ze starsza. Wieczorem po skromnym przyjeciu weselnym zezarlam caly polmisek kwasnych sledzi moj juz maz od kilku godzin mial nietega mine i na seugi dziwn zatestowalismy i pyk dwie kreski. Takze o starszej dowiedzialam sie dzien po weselu
reklama
Paulina66
Zaciekawiona BB
Heh ja tez ostatnio jadłam śledzie A po tym czekoladę mojemu mężowi wręcz nie dobrze robiło się na sam widok tego ale mi bardzo smakowałoJa w święta wcinalam śledzie i wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatke. Marynowane z cebulką ale nikt się nie zorientował, ze to ciaza i że ja nie lubię ryb. Ale było zamieszanie bo miałam urodziny w 1 dzień świąt i pełna chata ludzi.
Anusiak1990
Fanka BB :)
A i kupilam se gacie takie wiecie uciskowe zeby brzucha nie bylo widac a w połowie imprezy myslalam zw zwariuje bo tak mnie cislo i cholerstwo sciagnelam. A brak @tlumaczylam sobie stresem przed ślubem
Anusiak1990
Ja jedynie na co mam smak to mieso najlepiej jakies pieczone ale zjem 2 kawalki i juz niestety to nie to.Heh ja tez ostatnio jadłam śledzie A po tym czekoladę mojemu mężowi wręcz nie dobrze robiło się na sam widok tego ale mi bardzo smakowało
Paulina66
Zaciekawiona BB
Ja już tracę smak na cokolwiek...od wczoraj mam straszne mdłości...Nie chce mi się jeść ale też jak nie jem to gorzej mnie mdli.Ja jedynie na co mam smak to mieso najlepiej jakies pieczone ale zjem 2 kawalki i juz niestety to nie to.
Anusiak1990
Ja właśnie jak nie jem jest jeszcze gorzej i tak sobiw zagryzam suchego rogala przez pol dniaJa już tracę smak na cokolwiek...od wczoraj mam straszne mdłości...Nie chce mi się jeść ale też jak nie jem to gorzej mnie mdli.
Widziałam wcześniej wątek imbiru mój gin mówi że można ale nie dużo. Najlepiej świeży i tarkowany. Nie można za dużo bo podnosi temp ciała. Podobno ma zapobiegać wymiota. Nawet w prenatalu jest.Ja już tracę smak na cokolwiek...od wczoraj mam straszne mdłości...Nie chce mi się jeść ale też jak nie jem to gorzej mnie mdli.
Anusiak1990
Ja juz niestety muszelkuje od 2 tygodni nie codziennie ale wlasnie jak zjem to pozniej jestem krolowa wcKupiłam dziś imbir i trochę do cherbaty dodaje mdłości są ale wymioty jeszcze nie na szczęście w ostatniej ciąży chyba do 18 tygodnia wymiotowalam aż się boję co będzie teraz niby narazie cisza ale to dopiero 6 tydzień
reklama