reklama
brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Pytanie do dziewczyn które mają już dzieci czy to się sprawdza?
U mnie z drugim synkiem się sprawdziło, pierwszego nie mam z usg z tych tyg ..
Teraz mam po przeciwnej stronie kosmowka(obraz niekręcony) , wiec możliwe, ze córa [emoji6] dowiemy się na połówkowy - może [emoji28][emoji28] bo mąż znowu chce niespodziankę [emoji4]
brak..wyobraźni
U mnie się nie sprawdziło jeśli chodzi o te zdjęcia.
Tutaj nie konkretnie o zdjęcie chodzi a położenie kosmowki i trzeba być pewnym ze obraz nie kręcony i czy przez powłoki czy waginalne
brak..wyobraźni
U mnie z drugim synkiem się sprawdziło, pierwszego nie mam z usg z tych tyg ..
Teraz mam po przeciwnej stronie kosmowkę(i pewna jestem, ze zdjęcie nieodwrócone) , wiec możliwe, ze córa dowiemy się na połówkowy - może [emoji28][emoji28] bo mąż znowu chce niespodziankę
brak..wyobraźni
Ramzi i Nub po polsku, czyli jak poznać płeć w 6 tygodniu ciąży. | Facebook
Grupa zajmuje się interpretacja amerykańskiej metody Ramzeya odczytu płci z wczesnego skanu pomiędzy 6-8 tygodniem ciąży. Metoda wg. Amerykanow ma 98% skuteczności. Robi ona furrore na...
www.facebook.com
Witam wszystkie przyszle mamy ! Bylam na wczesnym skanie 16.04 anie lekaz stwierdzil ze jest za wczesnie na wykrycie akcji serca. Dzis mam 7 + 3 , nie moge sie doczekac nastepnej wizyty w Polsce ( 24.05) zeby zobaczyc malenstwo
Paulina97
Witaj [emoji4]a w 7tyg nie powinno byc juz slychac? [emoji848]Witam wszystkie przyszle mamy ! Bylam na wczesnym skanie 16.04 anie lekaz stwierdzil ze jest za wczesnie na wykrycie akcji serca. Dzis mam 7 + 3 , nie moge sie doczekac nastepnej wizyty w Polsce ( 24.05) zeby zobaczyc malenstwo
reklama
Anusiak1990
Gratuluję udanych wizyt. Ja probuje sie dostac do kliniki na konsultacje bo nie uwazam ze jest potrzebne prowadzenie ciazy gdzies daleko poza tym mam zle wspomnienia z czasem ciazy z mloda jak lezalam w klinice 2 miesiace