brak..wyobraźni
Fanka BB :)
No i ramzi to tylko 6-7 tydz ciazy ponoć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa okTo taka zabawa moim zdaniem, ale z tego co widzę na grupie fb to sporo dziewczynom sie sprawdza
Kosmowki i bobo na prawo dziewczynka / kosmowka i bobo na lewo chłopczyk
No i czy obraz kręcony itd hi hi
Link do: LOVI Karmienie miłością ej no to moim zdaniem u mnie chłopiec wnioskujac po tym obrazku z linku xDTo taka zabawa moim zdaniem, ale z tego co widzę na grupie fb to sporo dziewczynom sie sprawdza
To taka zabawa moim zdaniem, ale z tego co widzę na grupie fb to sporo dziewczynom sie sprawdza
Też jestem ciekawa hehe. U mnie ok serduszko już bije. Termin 21.12 . I cała ciążę zastrzyki ale wszystko przeżyje dla maleństwaJuż rozumiem , ciekawe czy się sprawdzi
Link do: LOVI Karmienie miłością ej no to moim zdaniem u mnie chłopiec wnioskujac po tym obrazku z linku xD
Ciepło ktotkie spoxsnki i koszulkaJa mialam od poczatku dziwne bóle okresowe teraz jestem w 9 tyg i przeszly ale zdazaja sie dni ze czasem boli cos. Ale nie umiem sama.okreslic czy to jajniki czy brzuch takie dziwne uczucie. Dziewczyny jaka u was pogoda u nas 30 stopni ma byc a juz chyba prawie z 25 taki zaduch ze wytrzymac sie nie da
Też jestem ciekawa hehe. U mnie ok serduszko już bije. Termin 21.12 . I cała ciążę zastrzyki ale wszystko przeżyje dla maleństwa
kochana a na co zastrzyki??Też jestem ciekawa hehe. U mnie ok serduszko już bije. Termin 21.12 . I cała ciążę zastrzyki ale wszystko przeżyje dla maleństwa