reklama
2 tyg później wizyta. Morfologia, mocz, obciążenie glukoza (wysoki cukier), 2 tyg wcześniej robilam tsh i glukoze wiec tego juz nie.Dziewczyny, które miały zrobione USG w 5/6tyg... kiedy lekarz zalecił Wam następna wizytę? I na jakie badania skierował?
Lusia125
Fanka BB :)
Hej wszystkim ja mam klucia brzucha ale nie cały czas, mdłości rano i czasem w nocy, ciągle sikam ale tak to jest Oki. Dzisiaj mam wizytę u lekarza nie mojego bo do tego mam 10 maja... Dzisiaj odebrałam wyniki białka s ( moja mama ma zakrzepica której gen odziedziczyłam) myślałam że bd ok a tu za niski czyli źle... Prowadzi do zakrzepicy i poronien więc bez heparyny w zastrzyk ach się chyba nie obędzie... Póki co czekam na tel od mojego lekarza jakoś jemu bardziej wieże niż temu co do niego dzisiaj idę.... Po odebraniu wyników sir zmattwilam ale mam nadzieję że Jk szybko zadziałamy bd oki. Ma ktoś jeszcze w tym tygodniu badania?
Tez mam dziś wizytę u innego niz chce by prowadził ciążeHej wszystkim ja mam klucia brzucha ale nie cały czas, mdłości rano i czasem w nocy, ciągle sikam ale tak to jest Oki. Dzisiaj mam wizytę u lekarza nie mojego bo do tego mam 10 maja... Dzisiaj odebrałam wyniki białka s ( moja mama ma zakrzepica której gen odziedziczyłam) myślałam że bd ok a tu za niski czyli źle... Prowadzi do zakrzepicy i poronien więc bez heparyny w zastrzyk ach się chyba nie obędzie... Póki co czekam na tel od mojego lekarza jakoś jemu bardziej wieże niż temu co do niego dzisiaj idę.... Po odebraniu wyników sir zmattwilam ale mam nadzieję że Jk szybko zadziałamy bd oki. Ma ktoś jeszcze w tym tygodniu badania?
anieok
A robiłaś inne badania czy samo białko s?Sory za błędy... Słownik... A szybko pisze bo w pracy... :/
Jak byłam w poprzedniej ciąży u mojej siostry zdiagnozowano trombofilie z niedoboru białka c. Dostałam szereg badań w tym genetycznych od hematologa i wszystkiw były ok tylko niskie białko s. Ale hematolog powiedziała że w ciąży jest fizjologicznie taki stan. Tyle ze ja byłam po połowie wtedy.
Lusia125
Aha no mi hematolog kazał tylko białko s. Lecze się u niego od paru lat. Zobaczymy co gin powie. Mój hematolog twierdzi że jak niskie białko s to trzeba tą heparyne włączyć nawet mi taka informacje zapisał na informacji dla lekarza prowadzącego. Akurat wczoraj u niego byłam a wynik dziś...A robiłaś inne badania czy samo białko s?
Jak byłam w poprzedniej ciąży u mojej siostry zdiagnozowano trombofilie z niedoboru białka c. Dostałam szereg badań w tym genetycznych od hematologa i wszystkiw były ok tylko niskie białko s. Ale hematolog powiedziała że w ciąży jest fizjologicznie taki stan. Tyle ze ja byłam po połowie wtedy.
reklama
Lusia125
Daj znać poTez mam dziś wizytę u innego niz chce by prowadził ciąże