reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Zaraz zbieram się po wyniki malej i do lekarza az aie boje bo objawy jak byly tak sa. A nawet nasilily sie pod takim wzgledem ze ciagle mam wrazenie jakby chciala wymiotować i język ma czerwony w takich krostkach jakby truskawka. Ostatnio lekarka nic nie powiedziała o tym języku takze nic niewiem

reklama
Hej ;)
My się przytulamy z mężem, fakt że nie tak często jak przed ciążą, ale nie pościmy, bo w sumie nie ma u mnie takich zaleceń, nie mam żadnych plamień ani nic. Jedyne co mnie trochę martwi to podczas kasłania czy kichania mam skurcz całego brzucha [emoji849] tez tak macie ? Co do smaków, to odrzuciło mnie od kawy i słodyczy. Od 2 dni mówiłam siostrze, że mam smaka na żurek wiec mi go ugotowała, a ja nie mogłam go wczoraj wąchać [emoji849]

Hah racja :D nie no moja pierwsza ciąża i tak trochę zaniepokojona byłam ale nie jestem sama więc myślę pozytywnie :)

Spoko ja mam to samo, oprócz zmęczenia senności to raczej w tym momencie nic mi nie dolega. Sutki tylko czerwone i jak dotknie to troszkę je czuć ale poza tym to wszystko super :)

Zaraz zbieram się po wyniki malej i do lekarza az aie boje bo objawy jak byly tak sa. A nawet nasilily sie pod takim wzgledem ze ciagle mam wrazenie jakby chciala wymiotować i język ma czerwony w takich krostkach jakby truskawka. Ostatnio lekarka nic nie powiedziała o tym języku takze nic niewiem

Trzymam kciuki [emoji1307] będzie dobrze [emoji8]

Ania może szkarlatyna?? Ona lubi dawać taki język.
Ja wczoraj byłam z moimi gwiazdami u lekarza.
Starszakowi w szkole strajk zawiesili więc mam trochę spokojniej w domu.
Za to dzisiaj od rana znowu muli. Z jedzeniem mam podobnie. Niby mam na cos ochote a jak juz to mam to nie smakuje.

@IwonaMR ja nie bralam nigdy zadnych lekow i raczej nic nie musialam brac zobaczymy jak bedzie na wizycie, a badan tez nie robilam
@Anusiak1990 no wlasnie ja nie mam zadnych zachcianek jak na razie .
Dziewczyny czy wy w 5tyg czułyscie brzuch..??ja nie czuje ani kucia, ani jajnikow co dla mnie to dziwne bo w poprzedniej od poczatku kulo mnie w brzuchu na dole...a teraz nic i troche sie martwie [emoji20]

@IwonaMR ja nie bralam nigdy zadnych lekow i raczej nic nie musialam brac zobaczymy jak bedzie na wizycie, a badan tez nie robilam
@Anusiak1990 no wlasnie ja nie mam zadnych zachcianek jak na razie .
Dziewczyny czy wy w 5tyg czułyscie brzuch..??ja nie czuje ani kucia, ani jajnikow co dla mnie to dziwne bo w poprzedniej od poczatku kulo mnie w brzuchu na dole...a teraz nic i troche sie martwie [emoji20]
Ja czułam w terminie @, a później sporadycznie. Jak robię coś meczacego. Albo mam ciężki dzień to na wieczór czuje.

Ja sie przytulam z mezem, ale nie plamie ani nic mi nie jest. Jesli chodzi o wage to mi doszedl.kg wiecej. A w przeciagu dnia to roznie bywa bo brzuch mam.jak.pilke doslownie po.zjedzeniu czegokolwiek dlatego.waze sie tylko rano bo rano ladnie spada wszystko i waga wraca.po nocy do realnych wynikow .

My sie nie mamy kiedy przytulać. Ostatnio ciągle któraś gwiazda nam w łóżku ląduje. A jak już ja oddelegujemy to ja padam w sekundę. Czekam na ten napływ energii w 2 trymestrze.

reklama
Do góry