kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Dzieki ja od.jutra sprobuje moze to.cos daMnie woda z cytryna ratowala. Mozna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki ja od.jutra sprobuje moze to.cos daMnie woda z cytryna ratowala. Mozna!
Kurcze, no to szkoda bardzo.. O ile test się nie pomylił, życzymy powodzenia w dalszych staraniach. Oj chciało by się już te grudniowe świętaTest wyszedł negatywne,a mnie obudziły mdłości,w tamtym miesiącu tez miałam
Może to przed okresem tak mi się robi
Test pink chyba dobry
Dziewczyny życzę wam pięknych świąt, najlepiej od razu Bożonarodzeniowych
Powodzenia
Witaj! Gratulacje!!Cześć dziewczyny. Witam Was i ja Paulina, mam 22 lata w tym roku. Pierwsza ciąża niestety zakończona zabiegiem. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i ujrzalam 2 kreseczki [emoji173][emoji173] jestem pozytywnie nastawiona OM 17.03. Z kalendarzyka wychodzi termin na 22.12 [emoji4][emoji3059]
Witaj ja OM 16.03 i jak liczyłam to 23.12Cześć dziewczyny. Witam Was i ja Paulina, mam 22 lata w tym roku. Pierwsza ciąża niestety zakończona zabiegiem. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i ujrzalam 2 kreseczki [emoji173][emoji173] jestem pozytywnie nastawiona OM 17.03. Z kalendarzyka wychodzi termin na 22.12 [emoji4][emoji3059]
Ale się rozpisalyscie, musiałam sporo nadrobić. Nie było mnie bo fatalnie się czuje, mdli mnie całymi dniami, wymiotów na szczęście już trochę mniej. Byłam wczoraj u lekarza i jestem zapisana na USG w czwartek. W czwartek miałam też fryzjera ( malowanie odrostów) ale lekarz kategorycznie mi zabronił malować, powiedział żeby poczekać na 2 trymestr. Chyba nie mam wyjścia w takim wypadku... Życzę wszystkim miłego dnia, oby praca szybko zleciała bo ciężko się skupiać przy tych mdlosciach