martuśka0103
Fanka BB :)
To jest jeszcze szansa)Jeszcze nie.
Cykle 25-30 dni mniej więcej. Dziś jest 26
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest jeszcze szansa)Jeszcze nie.
Cykle 25-30 dni mniej więcej. Dziś jest 26
GratulujęI witamyWitam Was
Ja też grudniowa - z tego co sobie wyliczyłam ;p Za mną pierwsza wizyta u gin co prawda w zaledwie 4 tyg i 3 dniu tc ale gin od razu zlokalizowała małą kropeczkę i zleciła badania. Więcej pewnie dowiem się i zobaczę na kolejnej wizycie za dwa tygodnie. To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo podekscytowana. Ogólnie czuję się całkiem niezle, dokucza mi na razie senność i zmęczenie, a dzisiaj obudziłam się z koszmarnymi zakwasami na udach jakbym ostro ćwiczyła a nic takiego nie miało miejsca, czy któraś z Was też miała podobnie? Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
Noo ja tak mam a to dopiero połowa 5tc... Teraz znów mi Noe dobrze a przed chwilą zjadlam obiad ze smakiem... Ale nawet jakby miała rzygać cały dzień cieszę się że w końcu się udało.
A wymiotujesz?
No to czekamy jutro na potwierdzenie dobrych wieści!! Jesteś już mamą?Dzień dobry
Przeczytałam niemal całe 160 stron
Dziś kupiłam test,miałam zrobić ale poczekam do rana,okres miałam dostać wczoraj/dzisiaj licząc najdłuższe cykle
Mam niedoczynność tarczycy i ostatnio przy ładnych wynikach trochę się skróciły z 31 do 29 więc nawet jestem już po terminie
Jestem chyba najstarsza z was bo mam 39 lat
Powiedzcie mi jak u was z dźwiganiem ciężkich rzeczy? U mnie w pracy dźwigamy a chciałam poczekać z chwaleniem się
Po terminie nie musisz robic z porannegoNo to czekamy jutro na potwierdzenie dobrych wieści!! Jesteś już mamą?
Wiesz co ja tam jestem w trakcie przeprowadzki i w zasadzie noszę normalnie. Póki nic się nie dzieje to też bez przesady chyba.. No ale jak masz pracę polegająca na dzwiganiu jakiś ciężarów przez 8 h to może być problem. Ale najlepiej chyba zapytać lekarzaDzień dobry
Przeczytałam niemal całe 160 stron
Dziś kupiłam test,miałam zrobić ale poczekam do rana,okres miałam dostać wczoraj/dzisiaj licząc najdłuższe cykle
Mam niedoczynność tarczycy i ostatnio przy ładnych wynikach trochę się skróciły z 31 do 29 więc nawet jestem już po terminie
Jestem chyba najstarsza z was bo mam 39 lat
Powiedzcie mi jak u was z dźwiganiem ciężkich rzeczy? U mnie w pracy dźwigamy a chciałam poczekać z chwaleniem się