reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Test wyszedł negatywne,a mnie obudziły mdłości,w tamtym miesiącu tez miałam
Może to przed okresem tak mi się robi
Test pink chyba dobry
Dziewczyny życzę wam pięknych świąt, najlepiej od razu Bożonarodzeniowych
Powodzenia

Dziękujemy i powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji11]

P.S. A może jednak jeszcze jest szansa ?

reklama
Kurcze, no to szkoda bardzo.. O ile test się nie pomylił, życzymy powodzenia w dalszych staraniach. Oj chciało by się już te grudniowe święta :D

Ja się nie spieszę ;)
To moja ostatnia ciaza(planowana, chyba, ze się zaliczy wpadkę ;) i chce się nacieszyć ciąża i brzuszkiem i wiosna/lato teraz to tez nie chce omijać po zimie zwłaszcza [emoji28]
dzidziusiem zdążę sie nacieszyć

Test wyszedł negatywne,a mnie obudziły mdłości,w tamtym miesiącu tez miałam
Może to przed okresem tak mi się robi
Test pink chyba dobry
Dziewczyny życzę wam pięknych świąt, najlepiej od razu Bożonarodzeniowych
Powodzenia
Ja mam teraz 31 dc i ujrzalam delikatna kreske. W poprzedniej pozytywny wyszedl mi dopiero w 34dc .

Ja mam teraz 31 dc i ujrzalam delikatna kreske. W poprzedniej pozytywny wyszedl mi dopiero w 34dc .

Jak długie masz zazwyczaj cykle? Dziewczyny ja dziś 35dc i nadal nie mam okresu, testy negatywne.. nigdy nie zdarzały mi się aż takie spóźnienia, jutro idę na betę. Chociaż nie wiem czy jeśli owulacja mi się przesunęła to nie za wcześnie [emoji17] miłego dnia Wam życzę!

Hej A ja dziś od rana w paranoję popadam bo cycki mnie nie bolą jutro wizyta na 15.15 o chyba stres mnie łapie normalnie mam stracha. Mdłości też jakoś ustały AAAA wiem ja tu zawsze o pozytywnym myśleniu i wogole ale i mnie dopadło

A tak po za tym witam nowe mamusie u mnie dziś równo 7 tyg

reklama
Jak długie masz zazwyczaj cykle? Dziewczyny ja dziś 35dc i nadal nie mam okresu, testy negatywne.. nigdy nie zdarzały mi się aż takie spóźnienia, jutro idę na betę. Chociaż nie wiem czy jeśli owulacja mi się przesunęła to nie za wcześnie [emoji17] miłego dnia Wam życzę!
Zazwyczaj 30 dniowe ale jak zaszlam to mi sie chyba wydluzyl .Mierze temp i dopiero w 19 dc owulacja byla .
Hej A ja dziś od rana w paranoję popadam bo cycki mnie nie bolą jutro wizyta na 15.15 o chyba stres mnie łapie normalnie mam stracha. Mdłości też jakoś ustały AAAA wiem ja tu zawsze o pozytywnym myśleniu i wogole ale i mnie dopadło

A tak po za tym witam nowe mamusie u mnie dziś równo 7 tyg
Spokojnie mnie wczesniej wogole nie bolaly. Ale za to w tej ciazy dzisiaj bola jak nie wiem co [emoji20] Ale nie codziennie czuje sie objawy nie martw sie [emoji4]

Do góry