reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

6+3. Ja bety w ogóle nie robiłam. Objawów ciążowych tez nie mam (oprócz braku @). Zanim się dowiedziałam o ciazy to mnie mdliło i wszystko śmierdziało, ale bardzo szybko przeszło, więc nic tylko się cieszyć :)
To super gratuluję :*** i oby tak pozostało :) ja dla własnego spokoju chce sobie tą bete zrobić. Jak bd miała wynik to umowie się do lekarza:) to jest dziwne 1,5 roku się staraliśmy różne badania mieliśmy teraz w czwartek też jeszcze niewiedzac że mogę być w ciąży robiłam badanie czystości pochwy. W tym cyklu właśnie zmieniłam lekarza byłam u niego w 13dc i mówi piękny pęcherzyk że nie mam PCOS tak jak poprzedni lekarze twierdzili i faszerowali mnie lekami. Nie wiem jak on to zrobił że akurat w tym cyklu nam się udało... Po prostu może dlatego że z mężem odpuscilismy mamy szczeniaka 2 miesiące to jakoś zrobiło nam się lżej, przetsalismy myśleć tyle o dziecku.

reklama
To super gratuluję :*** i oby tak pozostało :) ja dla własnego spokoju chce sobie tą bete zrobić. Jak bd miała wynik to umowie się do lekarza:) to jest dziwne 1,5 roku się staraliśmy różne badania mieliśmy teraz w czwartek też jeszcze niewiedzac że mogę być w ciąży robiłam badanie czystości pochwy. W tym cyklu właśnie zmieniłam lekarza byłam u niego w 13dc i mówi piękny pęcherzyk że nie mam PCOS tak jak poprzedni lekarze twierdzili i faszerowali mnie lekami. Nie wiem jak on to zrobił że akurat w tym cyklu nam się udało... Po prostu może dlatego że z mężem odpuscilismy mamy szczeniaka 2 miesiące to jakoś zrobiło nam się lżej, przetsalismy myśleć tyle o dziecku.
Kochana pamiętaj nigdy się nie trzyma jednego lekarza zawsze lepiej sprawdzić u innego;)niestety ale lekarz lekarzowi nie równy;)Ale to prawda naszą psychika też swoje robi jak się za bardzo stara i chce to dupa wychodzi;)Ja w tym miesiącu też odpusciłam i pyk 2 kreseczki

Ja tez wiem kiedy miałam owulacje bo miałam monitoring.
OM 05.03
Owulacja 16.03 i na wizycie 08.04 gin potwierdził 5 tydzień chodz był to początek 4 licząc od owulacji [emoji27]

Ale tyg liczy się od @ czyli do owu dodajesz dwa tyg [emoji6]

U mnie pamietam z młodszym podali mi na usg termi 22-24/09 a ja na 100% byłam pewna, ze kiepsko zmierzyli fasolinde, bo wiedziałam, ze owu była 4/01 i termin na 26/09 i tak tez się ur (w terminie idealnie) [emoji4]

P.S. Owu u Ciebie 16/03 to termin na 7/12 [emoji847]

ja dziś byłam powtórzyć betę... nie mogę się doczekać wyniku mam nadzieję że będzie wszystko ok!!! na razie tak Was tylko obserwuję nie chcę się tak udzielać na dzień dzisiejszy nie mam żadnych objawów kompletnie nic!
w środę 1 wizyta u gin. A zzy któraś z Was miała om w marcu?? z tego co czytam większość koniec lutego:)

reklama
Do góry