reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

ja dziś byłam powtórzyć betę... nie mogę się doczekać wyniku mam nadzieję że będzie wszystko ok!!! na razie tak Was tylko obserwuję nie chcę się tak udzielać na dzień dzisiejszy nie mam żadnych objawów kompletnie nic!
w środę 1 wizyta u gin. A zzy któraś z Was miała om w marcu?? z tego co czytam większość koniec lutego:)
Ja mialam om 1.03 a ow 15.03 tzn tak mi sie zdaje. Ja bylam raz na becie i jeszcze nie bylam na usg a leci 7 tydz. W srode mam wizyte u gin kolejna zobaczymy co powie :)

reklama
Ejjj wiecie na co mnie jeszcze ciągnie [emoji28][emoji28] .. oprócz pomarańczy to na KOPEREK [emoji847] dodaje do wszystkiego do czego w miarę to pasuje w dużych ilościach [emoji28][emoji28]

Dobrze ze macie aptet mnie strasznie mdli wczoraj było jeszcze ok ale dziś... Czy to możliwe żeby tak szybko mieć objawy?

Ja mam dzisiaj to samo[emoji849] mdłości od rana, prawie nic nie zjadłam. Wpycham w siebie dosłownie jedzenie [emoji849][emoji30] i ciągnie mnie w podbrzuszu
No mam to samo a to dopiero początek i jeszcze czuję się jakbym była przeziębiona... Ciągle mi gorąco... Ale dla fasolki jestesem w stanie wszystko przeżyć. Najwyżej bd trzeba iść szybko na zwolnienie:) ja rano jeszcze jadłam i to dużo a teraz od 12 nic ciągle mnie mdli

reklama
Do góry