reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny! Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj o 8 idę na usg. :D Całą noc to przeżywałam i miałam koszmary, więc w rzeczywistości będzie na odwrót i na pewno wszystko będzie dobrze. :p Mam nadzieję, że już coś tam będzie widać.
Trzymam kciuki :) ja dziś byłam na becie może po południu wyniki będą.

reklama
No i już po :) wszystko dobrze, serduszko bije w normie. Termin na 6.12 mi wyliczyła. :D Jupiii
gratuluję!

Witam sie poniedziałkowo. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, bety i teściory!

Ja dzis wstałam przed 4. Mam stresujaca wizyte u psychiatry w sprawie mojego dziecka i chyba przez to spać nie mogłam.
Od rana giga mdłości mnie męczą i jakieś podrażnienie od luteiny.

reklama
A który to tc? Super. Dbaj o siebie i maleństwo :** ja nie mogę skupić się w pracy niby testy były pozytywne ale wynik bety mnie uspokoi bardziej.
6+3. Ja bety w ogóle nie robiłam. Objawów ciążowych tez nie mam (oprócz braku @). Zanim się dowiedziałam o ciazy to mnie mdliło i wszystko śmierdziało, ale bardzo szybko przeszło, więc nic tylko się cieszyć :)

Do góry