reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki, jak wy liczycie te tygodnie? Jak jest szósty tydzień ciąży + 2 dni to liczycie już jako siódmy tydzień?
Ja się wspomagam apką:)Bo czort wie w gruncie rzeczy to tak naprawdę usg wszystko wyjaśni u mnie dzisiaj tak wyskoczyło 8 tydz(7+1)sama jestem ciekawa jak w czwartek pokaże niby powinni być 8tydz(7+5)

Dziewczyny
Mnie znowu mdli. Najgorsze jak mam pusty zoladek zauwazylam albo na wieczor :( i zapachy istny koszmar wszystko mi smierdzi nawet w domu ledwo wysiedze bo wszystko smierdzii.. :( a wy jak dzis?

Dziewczyny
Mnie znowu mdli. Najgorsze jak mam pusty zoladek zauwazylam albo na wieczor :( i zapachy istny koszmar wszystko mi smierdzi nawet w domu ledwo wysiedze bo wszystko smierdzii.. :( a wy jak dzis?

Ja dzisiaj tez miałam mdłości, ale delikatniejsze, za to obiad zjadłam całą porcje taką samą jak mój mąż [emoji85] i wieczorem chleb pieczony z czosnkiem [emoji6][emoji6]

reklama
Do góry